Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Waarom talkpoeder een wondermiddel is voor een sekspop

Een sekspop kan na verloop van tijd wat gaan glimmen of zelfs een kleverig laagje afscheiden. Maar hoe voorkom je dit? Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om wat talkpoeder te gebruiken? Sexpop.nl geeft je graag enkele tips om je sekspop weer fluweelzacht en soepel te maken.

Een sekspop is vervaardigd uit thermoplastisch elastomeer. Dit materiaal behoort tot de smeltbare elastomeren, dat wil zeggen dat het in een vorm gegoten kan worden door middel van spuitgieten.

Je sekspop glimt en voelt kleverig aan

Normaliter heeft een sekspop van thermoplastisch elastomeer een matte en huidachtige finish. Een sekspop van thermoplastisch elastomeer behoort dus niet (overmatig) te glimmen. Na verloop van tijd kan het materiaal plakkerig worden en/of een vettig laagje gaan afscheiden. Dit komt vermoedelijk doordat de olie in het materiaal naar buiten komt doordat het materiaal minuscule haarscheurtjes heeft gekregen. De olie regeert met vuil en stof op de bindingen en gaat plakken. Meestal is blootstelling aan extreme hitte of aan direct zonlicht de oorzaak. Ook cosmetica en oliën kunnen ervoor zorgen dat het materiaal zijn souplesse verliest.

Je sekspop weer als nieuw

Met een beetje talkpoeder (babypoeder) maak je het de huid van een sekspop in een oogwenk weer soepel en stralend. Talkpoeder absorbeert overtollige oliën waardoor het elastomeer weer comfortabel aanvoelt. Het is ook mogelijk om preventief een beetje talkpoeder te gebruiken. Bijkomend voordeel is de aangename geur, zeker wanneer je kiest voor babypoeder. Een kleverig laagje voorkom je nooit helemaal. Maar de kans neemt af als je een sekspop regelmatig verzorgt.

Voor een optimaal resultaat

Het schoonmaken van een sekspop kan, maar is niet per se nodig als de sekspop niet erg vies is. Kan jouw sekspop wel een schoonmaakbeurt gebruiken, lees dan eerst deze praktische tips voordat je verdergaat.

Laat je sekspop na het schoonmaken goed drogen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de oksels en bilspleet. Je wilt namelijk een gelijkmatig, mat eindresultaat krijgen. Door licht in de bus te knijpen kun je talkpoeder gemakkelijk aanbrengen op de huid. Gebruik eventueel een watje of een make-up kwast om de poeder te verdelen.

Welk talkpoeder is geschikt?

Je kunt kiezen voor talkpoeder van elk gewenst merk. Kies bij voorkeur voor talkpoeder zonder parfum. Dit kan gebruikt worden op alle lichaamsdelen en is geschikt voor de (zeer) tere huid. Wil je dat talkpoeder ook een aangename geur heeft, kies dan voor babypoeder van Zwitsal. Dit product absorbeert overtollige oliën en is licht geparfumeerd.

Geef een reactie

Service en contact

Snel regelen in je account

Volg je bestelling, betaal je facturen en verander je gegevens

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar.