Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Dankzij deze 5 tips is schoonmaken van je sekspop nog gemakkelijker

Het regelmatig reinigen van je sekspop is van essentieel belang. Maar is voor veel klanten niet een favoriet klusje. Met deze tips is schoonmaken een fluitje van een cent!

Je sekspop schoonmaken. Dat is niet altijd zonder stressā€¦ Wanneer is het tijd voor een schoonmaakbeurt? En welke producten gebruik je het beste? Geen zorgen: met een beetje hulp van Sexpop.nl is schoonmaken geen enkel probleem. Op onze blogpagina lees je alle essentiĆ«le informatie en geven we je praktische tips & tricks.

5 Praktische tips bij het schoonmaken

We krijgen uiteenlopende vragen met betrekking tot het onderhoud van een sekspop. Dit zijn de meest praktische tips bij het schoonmaken van een sekspop. Check onderstaande adviezen nog even voordat je een sekspop gaat schoonmaken!

Tip 1: Spoel de intieme delen schoon met een vaginale (intieme) douche

Als je een sekspop hebt met een uitneembare vagina kun je vuil verwijderen door de sleeve uit het lichaam te halen. Maar het nadeel is dat dit leidt tot onnodig veel slijtage. Beter is om, net zoals bij een ingebouwde vagina, gebruik te maken van een intieme douche (ook wel vaginale douche) genoemd. Je leest in dit artikel hoe je dit product kunt gebruiken. Je zult ervan versteld staan hoe makkelijk dit gaat!

Heb je weinig tijd en/of gewoonweg geen zin om dit zelf te doen? Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in de branche komen steeds meer merken met innovatieve reinigingsapparaten. Met de 3-in-1 Intelligent Cleaning Set van WM Doll kun je de vagina, mond en anus kan je sekspop met Ć©Ć©n druk op de knop reinigen. Het apparaat beschikt over zowel een reiniging-, droog als desinfectiefunctie. Ā 

Tip 2: Kies voor producten met 0% alcohol en 0% parfum

Het is belangrijk om kritisch te zijn op de reinigingsproducten die je gebruikt, aangezien agressieve producten funest kunnen zijn voor de kwaliteit van je sekspop. Verwijder vuil daarom met zo ā€˜mildā€™ mogelijke producten. Het beste is om te kiezen voor producten met 0% alcohol en 0% parfum. Mild geparfumeerde producten zoals Zwitsal zijn geen probleem. Maar het is belangrijk om producten met alcohol te allen tijde te vermijden, dit droogt het materiaal te veel uit. Het merk Neutral levert hoogwaardige cosmeticaproducten zonder alcohol en parfum tegen een fijn prijsje. Bij de drogisterij zijn deze producten vaak in de aanbieding. Lukt het schoonmaken niet goed met water en een milde reiniger, gebruik dan geen agressieve middelen zoals chloor of allesreiniger. Dat kan het thermoplastisch elastomeer permanent beschadigen. Beter is om het reinigingsproces 1 Ć  2 keer te herhalen dan heel hardhandig te boenen.

Tip 3: Waterproof make-up remover mag niet ontbreken in je badkamerkastje

Ontsierende vlekken en verkleuringen kunnen ontzettend vervelend zijn. De meeste vlekken trekken na verloop van tijd vanzelf weg. Waar het op neerkomt is dat de kleurstoffen in verdwijnen in de onderste lagen van het thermoplastisch elastomeer. Gelukkig kun je dit proces ook heel eenvoudig versnellen. Dit doe je met behulp van een 3-fasen waterproof make-up remover. Wij hebben zelf erg goede ervaringen met dit product van Kruidvat eigen merk.

Je laat de vlekken verdwijnen door de het gebied te behandelen met een wattenschijfje en wat make-up remover. Na het reinigen zie je de vlek verdwijnen maar blijft er ook een glanzende laag achter. Geen nood, dat is geen probleem. Reinig het gebied met een sopje van lauwwarm water en een milde zeep en laat dit goed drogen. Bij de allerlaatste stap behandel je het gebied met een beetje talkpoeder (babypoeder). Het maakt het huidje van je sekspop weer fluweelzacht, maar heeft ook een ander pluspunt: het heeft ook nog eens een zeer aangename geur!

Tip 4: Moeilijk bereikbare hoekjes grondig droogmaken doe je zĆ³

Het achterblijven van water en zeep in de genitaliĆ«n kan zorgen voor bacterie- en schimmelgroei. Je loopt het risico op infecties wanneer deze micro-organismen zich ophopen in de intieme delen van je sekspop. Met een borstel van microvezel bereik je zelfs de meest onbereikbare plaatsen. Wil je het jezelf nĆ³g gemakkelijker maken, dan is de 3-in-1 Intelligent Cleaning Set van WM Doll ook een uitstekende optie. Een van de pluspunten is dat dit apparaat niet alleen vuil verwijdert en desinfecteert, maar ook beschikt over een droogfunctie.

Tip 5: Een absorberende microvezeldoek is jouw allerbeste vriend

Belangrijk, gebruik liever geen spons voor het schoonmaken van je sekspop. Zand en vuil kunnen zich ophopen in een spons en leiden tot minuscule haarscheurtjes. Beter gebruik je een zachte microvezeldoek en wrijf voorzichtig al het vuil los. Dit is een zachte absorberende doek voorzien van microvezels. Deze zijn te koop bij winkels als HEMA, Action en Blokker. Gebruik kleine zachte kwastjes (bijvoorbeeld waarmee je make-up aanbrengt) om alle kleine hoekjes te bereiken, bijvoorbeeld in de huidplooien of schaamlippen. Heb je een sekspop al een tijdje niet schoongemaakt en is deze echt smerig, dan kun je het beste met een sopje van lauwwarm water en een milde douchegel schoonmaken. Is het lichaam van je sekspop niet erg smerig, dan volstaat ook alleen lauwwarm water. Bij de vagina is het zaak om wel eerst te spoelen met een (mild) reinigingsmiddel. Je wilt namelijk een optimaal hygiƫnisch resultaat behalen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de anus en de mond van je sekspop.

Nog even dit...

De samenstelling van het thermoplastisch elastomeer verschilt per model, merk en productiebatch. Bij het schoonmaken van een sekspop ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele schade; test bepaalde producten dus altijd op een onzichtbare plaats. Goed om te weten: je kunt ook het teststukje gebruiken wat je bij je bestelling hebt geleverd.

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen