Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Opbergtips voor je sexpop

Het is belangrijk om je sexdoll na gebruik veilig op te bergen. Je sexdoll opbergen, hoe doe je dat het beste? En wat kun je doen als je weinig opbergruimte hebt? In dit artikel geven we je creatieve opbergtips.

Algemene opbergtips voor je sexdoll

Een sexdoll kun je beter niet zittend of rechtopstaand bewaren, maar hangend of liggend. Maar er is meer nodig om je sexdoll op een veilige manier op te bergen.

Berg je sexdoll hangend of liggend op

Het hangend opbergen is het allerbeste voor elke sexdoll. Doordat het lichaam vrij en zwevend wordt opgehangen, voorkom je mogelijke vervormingen van de huid. Een goed alternatief is het liggend opbergen van je sexdoll. Liggend opbergen is net als hangend opbergen prima, maar vereist wel extra aandacht. Bij het langdurig liggend opbergen is het belangrijk om je pop eens in de zoveel tijd te verplaatsen. Dit om drukpunten en vervorming van de huid te voorkomen. Leg een sexdoll niet direct op de grond, maar gebruik als ondergrond een kussen en/of zachte deken. Natuurlijk is een matras of bed ook prima. Zorg ervoor dat je je sexdoll in een zo neutraal mogelijke positie opbergt. De gewrichten mogen niet gebogen of gedraaid zijn. 

Kies een veilige, schone ruimte zonder direct zonlicht

Berg een sexdoll altijd op in een droge, goed geventileerde ruimte op kamertemperatuur. Houd de ruimte goed schoon en stofvrij. Dit om te voorkomen dat je sexdoll stoffig en vies wordt. Zorg ervoor dat er geen scherpe voorwerpen in de buurt liggen die je sexdoll kunnen beschadigen. Belangrijk is om je sexdoll nooit in een ruimte te leggen waar de zon direct schijnt. Uv-straling is funest voor de huid van je sexdoll. Plaats je sexdoll ook niet direct naast een warmtebron, zoals een kachel of verwarming. Als je sexdoll in een omgeving met veel direct zonlicht ligt, overweeg dan het plaatsen van raambekleding. Je kunt je sexdoll ook afdekken met een zachte deken of een kledinghoes gebruiken. Dit beschermt je sexdoll tegelijkertijd tegen stof, vocht en vuil. 

Doe kleding voor het opbergen uit

Om de kans op vlekken en slijtage te verkleinen, doe je er goed aan je sexdoll zónder kleding op te bergen. Berg je je sexdoll op zonder deze eerst uit te kleden, dan bestaat er altijd een risico op vlekken. Kleurstoffen in textiel kunnen afgeven en in de huid trekken. Dit kan leiden tot ontsierende verkleuringen. En wanneer kleding erg strak zit en/of scherpe randjes heeft, dan kunnen er gemakkelijk drukpunten ontstaan.

Zo berg je je sexdoll discreet op

Woon je nog bij je ouders? Of heb je regelmatig mensen over de vloer? Dan is het wel zo fijn wanneer je sexdoll niet direct in het zicht ligt. Wij geven je creatieve tips om je sexdoll op een discrete manier op te bergen.

Hangend in een kledingkast

Het hangend opbergen van je sexdoll is een goede manier als je een hoge, lege (kleding)kast hebt. Om je sexdoll veilig en discreet op te bergen, zijn er speciale opberghaken te koop. Het hangend opbergen van je sexdoll beschermt je sexdoll tegen beschadigingen tijdens opslag. Doordat het lichaam vrij en zwevend opgehangen wordt vervorming voorkomen. Bij sommige merken, zoals WM Doll, worden deze opberghaken standaard meegeleverd. Niet alle merken leveren deze haken mee. Het is wel mogelijk om deze bij ons te bestellen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Liggend onder het bed

Naast hangend opbergen is de ruimte onder het bed ook uitermate geschikt. Opbergboxen- en lades zijn dé oplossing om je sexdoll op een discrete manier op te bergen. Je sexdoll ligt uit het zicht en het bespaart veel ruimte. Ook beschermt deze manier van opbergen je sexdoll tegen stof, vuil en direct zonlicht. Wil je liever niet te veel geld uitgeven? Overweeg dan om je sexdoll op te bergen in de meegeleverde kartonnen doos. Ook kun je natuurlijk zelf een kast timmeren waar je sexdoll precies inpast. Zet er kleine wieltjes onder, schuif hem onder het bed en je sexdoll staat uit het zicht.  

Heb jij een goede opbergtip voor je sexdoll?

Laat je reactie hieronder achter en maak kans op een kortingscode van 5% op ons gehele assortiment.

1 comments

  1. Voor het opbergen van je sexdoll onder het bed, ‘n tip die bij mij goed toe te passen was….
    De beschikbare hoogte onder het bed is meestal niet zo groot, het maken van een passende “kast” is natuurlijk mogelijk maar vereist toch ‘n bepaald “vakmanschap” en materiaal. Mijn oplossing was een oude sjoelbak, het vak voor de schijven verwijderen, eventueel ‘n stuk van de lengte afzagen, verbindingen rondom verstevigen/versterken en kleine wieltjes eronder maken. (gewone rollertjes dus) De sjoelbak opvullen met het verpakkingsmateriaal uit de geleverde doos. De meegeleverde plaid erin leggen, doll erop en toedekken, werkt prima…. succes

Geef een reactie

Service en contact

Snel regelen in je account

Volg je bestelling, betaal je facturen en verander je gegevens

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar.