Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

In 3 stappen de cupmaat van je sexdoll bepalen

Je wilt een mooi lingeriesetje voor je sexdoll kopen, maar hoe bereken je de cupmaat? Met dit handige stappenplan helpen we je graag met het vinden van de juiste bh-maat.

De bh-maat van je sexdoll is eenvoudig te berekenen met een meetlint. Bh-maten bestaan uit 2 onderdelen: een cijfer (bijvoorbeeld 75) en een letter (bijvoorbeeld C). De eerste maat is de omvangsmaat en wordt in centimeters gemeten. De tweede maat geeft de grootte van de borst weer in cupmaten. Samen vormen deze twee onderdelen de bh-maat.

Stap 1: Meet de onderwijdte van de borsten
Je begint met het meten van de onderwijdte van de borsten. Dit doe je met behulp van een meetlint. De onderwijdte meet je direct onder de borsten. Belangrijk is om het meetlint goed strak aan te trekken. Een bh rekt namelijk mee; een meetlint niet. Het getal wat het meetlint aangeeft in centimeters is de omvangsmaat.

Tip!

Houd rekening met een tolerantie van ongeveer 2,5 centimeter. Meet je 61 cm dan is de omvangsmaat 60 cm. Meet je 68 cm dan is de omvangsmaat 70 cm.

Stap 2: Meet de bovenwijdte van de borsten 
Meet ook de bovenwijdte van de borsten met een meetlint. Deze meet je op het volste deel van de borsten van je sexpop (ter hoogte van de tepels). Dit is de bovenwijdte van de borst. Belangrijk is dat je zónder speling meet, maar ook weer niet te strak meet.

Stap 3: Zoek in de maattabel de bh-maat van je sexdoll op
Met onderstaande tabel kun je heel eenvoudig de bh-maat van je sexdoll bepalen. Houd er rekening mee dat onderstaande tabel een richtlijn is. De exacte bh-maat is afhankelijk van de vorm van de borsten, maar kan ook verschillen per merk en model.

Tabel 1. Hoe bepaal je de juiste maat?

Hulp bij het vinden van de perfecte bh

Past de door jou bestelde bh toch niet? En weet je niet waar het aan ligt? Bedenk dat elk merk én model bh anders valt, waardoor de maten enigszins kunnen afwijken. Daarbij speelt natuurlijk ook de lichaamsbouw van een sexdoll een rol. De meeste sexdolls hebben een smalle taille en een flinke boezem. Daardoor zijn bepaalde merken en/of modellen meer of juist minder geschikt.  

Een van de meest geschikte modellen is de bralette, een niet-voorgevormde bh zonder beugels. Een bralette heeft geen cupmaat, maar een kledingmaat (S/M/L/XL). Je hoeft daardoor nooit meer te zoeken naar de juiste cupmaat. Een ander voordeel is dat een bralette vaak minder strak zit en van zachter materiaal is gemaakt. Een standaard beugel-bh zit vaak te strak en kan krassen veroorzaken.

Heb jij een gouden tip voor dé perfecte bh?

Wil jij je ervaringen met andere klanten delen? Laat dan hieronder je reactie achter.
Geef een reactie

Service en contact

Snel regelen in je account

Volg je bestelling, betaal je facturen en verander je gegevens

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar.