Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Wat is beter: een vaste of uitneembare vagina?

Als je besluit om een sexdoll te kopen, komen er veel vragen op je af. Kies je voor een vaste, ingebouwde vagina of toch een uitneembare vagina? In dit artikel helpen we je om de juiste keuze te maken.

Hoe je de juiste vagina voor je sexdoll kiest

Bij de aankoop van een sexdoll is het belangrijk om jezelf af te vragen welke soort vagina je voorkeur heeft. Deze configuratie-optie is namelijk achteraf niet meer aan te passen. Bij elk model kun je kiezen uit een vaste (= ingebouwde) vagina en een uitneembare vagina. Hieronder geven wij een korte uitleg over beide opties en wat de voor- en nadelen zijn.

Vaste vagina

Een vaste vagina is permanent en onderdeel van de sexdoll zelf. Deze vagina-optie is zo ontworpen dat deze perfect bij je sexdoll past. Een vaste vagina is extreem realistisch en heeft een bijzonder strakke structuur. Ook heeft een vaste vagina een levensecht design.

Uitneembare vagina

Een uitneembare vagina is niet-permanent en kun je verwijderen uit je sexdoll. Je herkent deze vagina-optie aan een uitneembare sleeve, die gemaakt is van zacht en rekbaar materiaal. Een uitneembare vagina is minder realistisch en strak.

Wat je nog niet wist over een vaste vagina

Veel mensen denken dat een vaste vagina minder gemakkelijk te reinigen is dan een uitneembare vagina. Klopt dit wel? Vroeger was het een behoorlijke klus om een vaste vagina hygiƫnisch te reinigen. Het was noodzakelijk om de sexdoll in zijn geheel naar de badkamer te slepen. Je kunt je voorstellen dat dit een tijdrovende Ʃn zware bezigheid was. Tegenwoordig is dit met de hedendaagse accessoires allemaal niet meer nodig.

Het is een misvatting dat een vaste vagina minder eenvoudig te reinigen is dan een uitneembare vagina. De vagina van je sexdoll spoel je snel en gemakkelijk schoon met een vaginale douche.

Met een vaginale (intieme) douche reinig je een vaste vagina in een mum van tijd: je spoelt de vagina snel en gemakkelijk schoon. Hierdoor is een vaste vagina net zo gemakkelijk schoon te maken als een uitneembare vagina. Sterker nog, met een vaginale douche bereik je een tweeledig effect: je maakt de vagina hygiƫnisch schoon Ʃn voorkomt een hoop priegelwerk. Het verwijderen en (weer) inbrengen van een uitneembare vagina kan namelijk een hele klus zijn.

Tip: Maak de vagina van je sexdoll altijd goed droog met een ‘microvezeldoek’. Dit is een zeer zachte doek, die je gemakkelijk kunt inbrengen in de vagina. Laat de doek een paar minuten zitten om het vocht volledig te absorberen. 

Waarom onze voorkeur uitgaat naar een vaste vagina

Bijna alle sexdolls die wij verkopen hebben een vaste vagina. Dat is niet zonder reden. Een vaste vagina is het meest realistisch en heeft een bijzonder strakke structuur. Ben jij op zoek naar de meest realistische ervaring? Kies dan altijd voor een vaste vagina.

Bij een uitneembare vagina kan de vagina na verloop van tijd vervangen worden. Klinkt fijn toch? Vraag jezelf wel eerst af of je denkt dat dit Ć©cht nodig is. Bij normaal gebruik beschadigt een vaste vagina niet snel en indien dit wel gebeurt, is dit vaak eenvoudig te repareren. 

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen