Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Nieuwe WM Dolls

Een unieke selectie WM Doll sekspoppen die je direct uit voorraad kunt bestellen, dat kan alleen bij Sexpop.nl. Geen lange levertijden meer maar vandaag bestellen en morgen al je eerste date met je nieuwe levensechte vlam!

Deze nieuwste dames van WM Doll zijn het resultaat van hun jarenlange ervaring en alle modellen zijn tot in de kleinste details geperfectioneerd. Alles om jou de meest fantastische ervaring te kunnen bieden.

Bij Sexpop.nl weten we als geen ander welke dames het best in de smaak vallen. We hebben met zorg en trots een prachtige selectie gemaakt van de meest populaire WM Doll modellen die we in ons magazijn in Nederland op voorraad houden. Zo kunnen we jou supersnel van je nieuwe liefde laten genieten zonder dat je daar lang op moet wachten.

Waarom een WM Doll sekspop bestellen?

De levensechte WM Doll sekspoppen bieden je een ultra-realistische ervaring en de best mogelijke kwaliteit. Niet voor niets is WM Doll wereldwijd de marktleider op het gebied van hoogwaardige sekspoppen. Om je elke keer weer te kunnen blijven verrassen blijft WM Doll de modellen continu verbeteren en bij Sexpop.nl zorgen we ervoor dat we altijd als eerste in Europa de nieuwste innovaties kunnen presenteren.

De WM Doll sekspoppen zijn levensecht en zullen je ervaringen naar een ultiem hoogtepunt brengen. De dolls zijn stuk voor stuk afgewerkt tot in het fijnste detail. 

Het EVO skelet van de WM Doll sekspoppen is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft zeer soepele gewrichten. Hierdoor kun je ze in vrijwel elke gewenste positie zetten en is geen standje te gek.

De huid van de WM Doll poppen is gemaakt van premium thermoplastisch elastomeer. Dit is een zijdezacht materiaal en voelt levensecht aan.

WM Doll is marktleider op het gebied van sekspoppen, en dat is niet voor niets. Kies je voor een sekspop van WM Doll dan weet je zeker dat je topkwaliteit in huis haalt. De grootste collectie sekspoppen van Europa vind je bij Sekspop.nl!

Elk model WM Doll die je bij Sekspop.nl koopt wordt geleverd inclusief een echtheidscertificaat. Zo weet je altijd zeker dat je een originele WM Doll koopt van de beste kwaliteit.

De nieuwe WM Doll voorraadmodellen

 • WM Doll | 159 cm

   1.595,00
  Op voorraad
 • WM Doll | 159 cm

   1.595,00
  Op voorraad
 • WM Doll | 175 cm

   1.695,00
  Op voorraad
 • WM Doll | 175 cm

   1.695,00
  Op voorraad

Bestel je nieuwe WM Doll sekspop

Maar liefst 15 verschillende dames van WM doll zijn vanaf nu uit voorraad leverbaar. Daar zit jouw ideale partner zeker bij. Met de donkere dagen voor de deur is dit het beste moment om jouw WM Doll in huis te halen. Alle modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen