Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Siliconen sekspoppen van AK Doll

Wil je graag een sekspop van siliconen kopen? We laten je in deze blog kennismaken met het merk AK Dolls!

Het merk Angel Kiss Dolls (AK Dolls) is hard aan het werk om de branche op het gebied van sekspoppen te veroveren. Bij de productie maakt AK Dolls specifieke keuzes die de duurzaamheid ten goede komen. AK Doll is een piepjong merk met een primeur: alle modellen zijn gemaakt van honderd procent siliconen.

Geschiedenis van AK Dolls

AK Dolls is in 2022 naar Europa gekomen als dochtermerk van WM Doll. WM Doll startte ruim achttien jaar geleden met de productie en verkoop van sekspoppen van TPE. Sindsdien heeft WM Doll zich weten te positioneren als wereldwijd marktleider in levensechte sekspoppen. In de laatste 2 Ć  3 jaar kwam er steeds meer vraag naar modellen van honderd procent siliconen. Zo zag het merk AK Dolls in 2022 het levenslicht. Uniek is dat alle modellen van AK Dolls gemaakt zijn van hoogwaardig siliconen.

Siliconen sekspop van AK Dolls

De modellen van AK Dolls brengen het realisme en oogverblindende design zoals je gewend bent van WM Doll. De poppen van WM Doll en AK Dolls lijken uiterlijk veel op elkaar. De naam AK Dolls is nieuw, maar het ontwerp voelt toch gelijk vertrouwd. Toch is AK Dolls duidelijk onderscheidend ten opzichte van moedermerk WM Doll. De belangrijkste innovatie is het gebruik van siliconen.

TPE is het meest gebruikte materiaal voor het produceren van sekspoppen. Waar siliconen een meer glanzend uiterlijk heeft, heeft TPE een matte, bijna huidachtige afwerking. Naast de levensechte uitstraling is TPE aanzienlijk goedkoper dan siliconen. Logischerwijs verkiezen de meeste merken in de branche TPE boven siliconen voor de productie van hun modellen. Dit is bij het merk AK Doll wel anders!

Alle modellen van AK Dolls zijn gemaakt van honderd procent siliconen. Siliconen sekspoppen zijn onverwoestbaar en zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Vooral de gesloten celstructuur bespaart je heel wat (onplezierig) onderhoud. Het meteriaal heeft een lichte glanslaag die nauwelijks poreus is. Hierdoor hecht vuil minder goed. Bovendien is siliconen hittebestendig, vlekbestendig en bestand tegen zuren en bijtende middelen.

Sekspop van siliconen of TPE?

Kies je voor een sekspop van siliconen of van TPE? Voor beide is veel te zeggen. We zetten de argumenten op een rij.

Sekspop van TPE

Een sekspop van TPE is realistischer. TPE heeft een matte en huidachtige finish, is soepel en sensationeel zacht. Een sekspop van TPE is wel iets minder onderhoudsvriendelijk. TPE is licht poreus waardoor vlekken gemakkelijk in het materiaal kunnen trekken. Daarnaast is het minder goed bestand tegen chemicaliƫn en extreme temperaturen.

Sekspop van siliconen

Een sekspop van siliconen is minder realistisch. Siliconen heeft een glanzende afwerking, is hard en minder flexibel. Siliconen is nauwelijks poreus waardoor het vlekbestendig is. Daarnaast is siliconen hittebestendig en uitstekend bestand tegen zuren en bijtende middelen.

Sekspop van AK Dolls kopen

Sinds kort hebben wij enkele modellen van AK Dolls in ons assortiment. Het merk AK Dolls staat synoniem voor duurzaamheid, realisme en topkwaliteit. Unieke modellen die uitblinken door hun verleidelijke uiterlijk en tegen een stootje kunnen.

Meer weten over de modellen van AK Dolls? Hier vind je een overzicht van alle modellen van AK Dolls.

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen