Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Zo bevestig je het hoofd van je sekspop

Het vastzetten van het hoofd van je sekspop is een fluitje van een cent. We helpen je graag bij het monteren van het hoofd. Daarom hebben we alle handige informatie voor je op een rijtje gezet.

Onze sekspoppen worden standaard geleverd in een neutrale kartonnen doos als een bouwpakket. Je sekspop wordt dus niet in Ć©Ć©n geheel geleverd.Ā Het vastzetten van het hoofd op het lichaam, is een klusje waar veel klanten de eerste keer tegenop zien. Gelukkig is het in elkaar zetten van een sekspop heel gemakkelijk zelf te doen! Elk pakket bevat alle benodigde materialen om de sekspop in een handomdraai in elkaar te zetten.

Naast de standaard universele schroefverbinding zijn steeds meer modellen uitgerust met een kliksysteem. Dit noemen we ook wel het ā€˜Quick Clickā€™-systeem. Het monteren van het hoofd op de romp is met beide systemen doorgaans geen ingewikkeld karwei. In onderstaande handleiding staat beschreven hoe je dit het beste kunt doen.

Standaard montagesysteem

Het standaard montagesysteem voor sekspoppen is een universele M16-schroefverbinding. Het bevestigen van het hoofd geschiedt simpelweg door deze aan te draaien op de schroefdraad in het nekgedeelte van de sekspop.

Zo ga je te werk

  1. Voordat het hoofd van je sekspop kunt vastzetten, moet je de langwerpige, metalen schroefdraad eerst met de hand vastschroeven in het nekgedeelte. Soms is dit in de fabriek al voor je gedaan en kun je deze eerste stap dus overslaan.
  2. Het hoofd van je sekspop bevestig je door deze voorzichtig op de schroefdraad te draaien. Doe dit met een vloeiende draaiende beweging totdat het hoofd goed vastzit. Om het hoofd extra stevig vast te zetten, draai je het hoofd vervolgens nogmaals 360Ā° naar achteren.

Plus- en minpunten

Grote voordeel is dat het standaard montagesysteem is dat de verbinding tussen het hoofd en de romp aanzienlijk sterker is dan bij het nieuwere Quick-Click systeem. Het montagesysteem is voorzien van een extra valbeveiliging, waardoor het hoofd niet zomaar van de romp kan vallen. Een ander pluspunt is dat het standaard montagesysteem universeel is. Dat wil zeggen dat het systeem bruikbaar is voor nagenoeg alle merken sekspoppen in ons assortiment (uitgezonderd de modellen van 6YE Premium). Verder is het mooi meegenomen dat het standaard montagesysteem aanzienlijk goedkoper is dan het nieuwere Quick Click-systeem.

Minpunt van het standaard montagesysteem is dat de manier van los- en vastzetten iets minder praktisch is. (De)montage middels deze schroefverbinding neemt iets meer tijd in beslag in vergelijking met het nieuwere Quick-Click systeem. Nadeel is ook dat het hoofd een beperkt bewegingsbereik heeft. Voordeel van het Quick-Click systeem is dat het hoofd zowel naar links als naar rechts kan bewegen, dit is niet mogelijk bij het standaard montagesysteem.

Quick Click-systeem

Sommige sekspoppen zijn voorzien van een Quick Click-systeem. Dankzij dit bevestigingssysteem is het (de)monteren van het hoofd van je sekspop een fluitje van een cent. Met het Quick Click-systeem kun je het hoofd monteren op het lichaam met behulp van een tweezijdige bout. Deze tweezijdige bout is voorzien van zowel een schroefdraad als een kogelvergrendeling.

Zo ga je te werk

  1. Voordat het hoofd van je sekspop klikbaar is, moet je de tweezijdige bout met de hand vastschroeven in het nekgedeelte. Soms is dit in de fabriek al voor je gedaan en kun je deze eerste stap overslaan.
  2. Als je dit eenmaal gedaan hebt, klik je vervolgens het hoofd op het nekgedeelte van je sekspop. Een kind kan de was doen!

Plus- en minpunten

Het Quick Click-systeem is ontzettend populair. Begrijpelijk, het vast- en losklikken van het hoofd is zeer eenvoudig en neemt betrekkelijk weinig tijd in beslag. Een ander pluspunt van dit systeem ten opzichte van het standaard montagesysteem is dat het bewegingsbereik van het hoofd groter is. Met het Quick Click-systeem kan het hoofd zowel naar links als rechts bewegen, dit is niet mogelijk bij een sekspop met het standaard montagesysteem.

Toch kleven er ook nadelen aan het Quick Click-systeem. Ongeacht het merk van de sekspop, is de klemkracht van de kogel relatief zwak. Het Quick Click-systeem is niet namelijk voorzien van een valbeveiliging, waardoor het hoofd bij een geringe aanraking van de romp kan vallen. Een ander minpunt is dat het Quick Click-systeem niet universeel is. Dat wil zeggen dat het montagesysteem doorgaans geschikt is voor specifiek Ć©Ć©n merk en/of model. Hierdoor is het (meestal) niet mogelijk om een hoofd van merk A te bevestigen op een lichaam van merk B of C. Tenslotte is het Quick Click-systeem het meest prijzig, dit bevestigingssysteem is aanzienlijk duurder dan de standaard koppeling.

Tips van Sexpop.nl

Beide montagesystemen hebben voor- en nadelen. In principe is de keuze voor het standaard montagesysteem of Quick Click-systeem vooral een persoonlijke voorkeur. Maar wij raden klanten aan om te kiezen voor het standaard montagesysteem. Als je kijkt naar de klemkracht en veiligheid is het standaard montagesysteem aanzienlijk beter. Voordeel van het standaard montagesysteem is dat het hoofd niet van de romp kan vallen. Zeker als je een sekspop regelmatig gebruikt, is het risico van het losschieten van het hoofd bij het Quick Click-systeem groot. Bovendien is de tweezijdige schroefdraad bij de meeste leveranciers ook gewoon los te koop. Dus je kunt een standaard koppeling doorgaans heel eenvoudig vervangen voor een snelkoppeling.

Heb je nog vragen of kom je er niet uit?

Onze ervaring is als je er even de tijd voor neemt, het vastzetten van het hoofd heel eenvoudig zelf te doen is. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd bellen of mailen met Ć©Ć©n van onze medewerkers. Heb je dus nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen