Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Deze 3 outfits zijn onmisbaar in de garderobe van je sekspop

Met outfits kun je bij een sekspop alle kanten op. Maar uiteindelijk wil je kleding gewoon slim inkopen. Om het shoppen net iets gemakkelijker en leuker te maken, hebben wij voor jou 3 praktische garderobetips op een rijtje gezet.

Allereerst: regels zijn er niet. Het maakt nogal verschil of je houdt van modieus of klassiek of juist van sportief. Ga je voor een leren legging of een nauwsluitende jurk? En kies je voor een oversized top of juist voor een meer getailleerd model? Dit is natuurlijk allemaal een kwestie van smaak. Toch kan het geen kwaad om wat beter te kijken naar het aankleedgemak.

Niet alle items zijn even praktisch bij het aan- en uitkleden van een sekspop. Een nauwsluitende jeans, een top met een rechtopstaande col: modieus maar een crime om aan te doen. Voor je sekspop wil je modieuze kleding die flatterend is, de rondingen accentueert, maar welke ook praktisch is bij het aan- en uitkleden. We hebben een aantal items voor je op een rijtje gezet die zowel mooi als functioneel zijn. Doe er je voordeel mee! 

Tip 1: Jurk met knoopsluiting

Een jurk met drukknoopjes mag niet ontbreken in de kledingkast van je sekspop. Denk hierbij aan een bodyconjurk, een mooie blousejurk of een spijkerjurk. Er is namelijk niets vervelender om de armen van je sekspop door te krappe mouwen te wurmen. Een jurk met drukknoopjes verticaal over het lichaam zorgt ervoor dat je een sekspop gemakkelijk kunt aan- en uitkleden. Combineer met leuke gympen voor een casual look of een paar hakken voor een vrouwelijke en verleidelijke uitstraling.

Tip 2: Top met uitgesneden halslijn

Een top met een diep uitgesneden halslijn is een echte must have voor de garderobe van je sekspop. Diep uitgesneden halslijnen geven een verleidelijk en vrouwelijk decolleté. Een V-hals is uitermate geschikt voor een sekspop, maar ook een vierkante hals of U-vorm zijn uiterst vrouwelijk. Daarnaast vergemakkelijkt een diep uitgesneden halslijn het aankleden van een sekspop. 

Tip 3: Broek van stretchstof

Om de garderobe van je sekspop compleet te maken, is ook een broek van stretchstof onmisbaar (ook wel tregging genoemd). Dit is een combinatie tussen een broek en een legging die zorgt voor extra aankleedgemak en is veel gemakkelijker aan te doen dan een standaard (jeans)broek. Een tregging is perfect voor het aankleden van een sekspop, omdat deze naadloos aansluit en zo al d’r curves accentueert.

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen