Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

WM Doll introduceert revolutionaire hand voor sekspoppen

WM Doll heeft een hand voor sekspoppen geïntroduceerd die heel erg lijkt op een mensenhand. Ook is het interne skelet van deze hand sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. 

De nieuwe hand van WM Doll is voorzien van een speciale mechanische structuur die ervoor zorgt dat elke vinger afzonderlijk kan bewegen. Het nieuwe skelet heeft nagenoeg dezelfde functionaliteit als een mensenhand; zelfs complexere handbewegingen behoren tot de mogelijkheden. Met de nieuwe hand van WM Doll kunnen veel handbewegingen en poses nagebootst worden.  

Nagenoeg alle modellen in ons assortiment werden tot voor kort geleverd met een klassieke, standaard hand. Een standaard hand lijkt qua uiterlijk redelijk op een echte hand. Het is zeker geen perfecte replica, maar vrijwel alles zit erop en eraan. De hand is van ware grootte en voorzien van vingers, evenals vingernagels in een kleur naar keuze. De handpalm is klein en smal; de vingers lang en dun. Minpunt is dat een standaard hand een beperkt aantal variaties biedt in handbewegingen. Belangrijke functies, zoals het buigen van de vingerkootjes, ontbreken. 

Meest geavanceerde hand voor sekspoppen tot nu toe

Sekspoppen worden steeds geavanceerder en realistischer – en dit geldt dus ook voor de handen van de sekspoppen. Waar een standaard, klassieke hand een sterk versimpelde versie is van een mensenhand, is de nieuwe hand van WM Doll een bijzonder goede replica die bijna niet van echt te onderscheiden is. Daarbij is de mechanische structuur robuust en kunnen nagenoeg elke complexe handbewegingen worden nagebootst.

De nieuwe hand van WM Doll is niet alleen uiterlijk sterk gelijkwaardig aan een mensenhand, voorzien van de fijnste details inclusief vingerkootjes. Maar kan ook meer complexe bewegingen maken dan zijn voorganger. Dankzij kogellagers en een systeem van drukveren, kunnen de vingers in elke gewenste positie worden gebogen. De gewrichten zijn voorzien van drukveren; dit houdt niet alleen de vingers in positie maar maakt ook rotatie mogelijk. Nagenoeg alle menselijke handbewegingen kunnen worden nagebootst. 

Robuust dankzij de innovatieve mechanische structuur

Een andere slimmigheid van het handskelet van WM Doll is de dempende structuur, wat de hand beter beschermt tegen mechanische spanning. Dit maakt de hand een stuk sterker dan zijn voorganger. Het handskelet is voorzien van recyclebaar, slijtvast materiaal.

Exclusief bij Sexpop.nl

Alle voorraadmodellen van WM Doll zijn bij ons standaard voorzien van deze nieuwe, exclusieve handoptie.
Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen