Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Met deze 5 kledingtips staat je sekspop stralend op de foto

Het fotograferen van een sekspop is een kunst op zich. Het succes van een mooi portret hangt niet alleen af van haar mooie snoetje. Het is belangrijk om met zorg naar de kleding en verdere aankleding te kijken. Een fotoshoot is pas compleet met de juiste outfit. Wij geven je graag enkele tips! 

5 Kledingtips voor je sekspop

Tip 1: Neutrale tinten

We beginnen met de kleur van de kleding. Het wordt nog weleens onderschat, maar dit is misschien wel de belangrijkste bij het kiezen van een outfit. Kies bij voorkeur voor neutrale en lichte kleuren, zoals wittinten, pastelkleuren en/of warme kleuren. Deze kleuren houden het portret fris en rustig. Kies liever niet voor felle of neon kleuren; deze vloeken snel met de omgeving. Donkere kleuren kunnen dan wel weer prima, maar houdt dan wel rekening met het risico op kleurtransfer. 

Ontsierende vlekken en andere verkleuringen van het thermoplastisch elastomeer kunnen worden veroorzaakt door het afgeven van kleurstoffen, veelal donkere en felgekleurde kleurstoffen. Minimaliseer het risico op kleurtransfer door outfits voor gebruik 3 Ă  4 keer te wassen op een hoge temperatuur. Ook kan een huidkleurige onderlaag (zoals een panty of body) kleurtransfer voorkomen.

Tip 2: De wet van eenvoud

Kies liever niet voor kleding met kleurrijke (grafische) prints en opvallende motiefjes. Bloemenmotiefjes, ruiten en dierenprints maken het portret erg druk. Én ze stelen de aandacht van waar het allemaal om draait: jouw fotomodel! Met een outfit in een effen kleur laat je je sekspop op d’r best uitkomen zonder dat de aandacht afgeleid wordt door de outfit. In plaats van een opvallende print kun je ook voor een outfit kiezen met alleen één kleurrijk detail.

Tip 3: Flatterende pasvorm

In de meeste modewinkels ontkom je er niet aan: een boyfriend jeans of blouse. Oversized truien of een wijdvallende jeans zijn modieus en hip, maar tijdens een fotoshoot minder geschikt. Benadruk d’r rondingen in plaats van dat je een tent-achtige situatie creëert. Ga liever voor een top of jurk met een elastische naad in de taille.

Tip 4: Mooie modeaccessoires

De juiste accessoires kunnen een portret een enorme boost geven. Belangrijk is wel dat je de accessoires met nét zoveel zorg uitkiest als de rest van de outfit. Probeer je je sekspop als succesvolle zakenvrouw vast te leggen, dan kunnen kleurrijke ballerina’s een vreemde afleiding zijn. Klassieke accessoires, zoals parel- of diamanten oorknopjes, een zijden sjaal of zwarte pumps, voegen in dit geval waarschijnlijk meer toe.

Tip 5: Focus op sterke punten

Een open deur, maar o zo belangrijk. Pas de outfit altijd aan op het figuur van je sekspop. Heeft je sekspop prachtige billen, kies dan voor kleding die d’r derriere extra accentueert, zoals een nauwsluitende jurk of push-up jeans. Als je het decolleté van je sekspop extra wilt benadrukken, kies dan voor een laag uitgesneden hals en klassieke juwelen.

En dan nog even dit...

Als je een portret maakt, speelt jouw sekspop als fotomodel natuurlijk de hoofdrol. Maar onderschat ook de rol van de omgeving niet. Kies je voor een neutrale omgeving zoals een duinlandschap, dan is donkerblauwe of bordeauxrode kleding erg mooi. Fotografeer je een sekspop tegen een diepzwarte achtergrond, dan is het niet slim om voor een donkere outfit te kiezen. Het is dan mooier om te kiezen voor een meer contrasterende kleur.

Meer lezen over fashion?

  • Een sekspop opmaken: hoe doe je dat? Welke producten zijn geschikt? In dit artikel geven we je tips en praktische adviezen.
  • Een eenvoudige zwarte jurk kan er heel anders uitzien, afhankelijk van welke handtas, schoenen, sierraden en andere modeaccessoires je kiest. Je leest er alles over in dit artikel.
  • Hoe bepaal je de kledingmaat van je sekspop? Welke lingerie en kleding is geschikt? In dit artikel hebben we alle informatie voor je gebundeld.
  • Welke kleding past bij het figuur van je sekspop? En waar moet je op letten als je een outfit koopt? In dit artikel lees je de antwoorden.
Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen