Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Een voet met sta-functie, is dat z’n meerprijs waard?

Een sekspop met sta-functie is vaak een paar tientjes duurder dan een sekspop met een normale voet. Is deze optie z’n meerprijs waard of kun je ook prima zonder? Je leest het in dit artikel!

Een sekspop met sta-functie

Een belangrijke keuze die je moet maken bij het kopen van een sekspop is of je kiest voor een standaard voet óf een staande voet. Een staande voet is voorzien van speciale verstevigende bouten. Daardoor is de voet in staat het gehele lichaamsgewicht van de sekspop te dragen.  Dit voorkomt dat het skelet bij het rechtop zetten van een sekspop naar beneden zakt (en leidt tot permanente schade aan het skelet en de voet). Met andere woorden: een staande voet is een voet met sta-functie.

Pluspunten van een staande voet

Het voornaamste voordeel van een voet met sta-functie mag duidelijk zijn: een sekspop kan staan. Dit biedt een meerwaarde tijdens het masturberen. Ook kan een sta-functie een interessante optie zijn voor wie een sekspop wil inzetten als fotomodel. Maar er zijn nog meer punten die fijn zijn aan een staande voet. De verstevigende bouten bijvoorbeeld, zodat de sekspop stabiel staat en je deze gemakkelijker kunt verplaatsen. Dat brengt ons ook gelijk op het volgende punt: het opbergen van een sekspop. Een sekspop met een staande voet kun je gerust gedurende een aantal dagen rechtop laten staan. Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk!

Standaard voet of staande voet: wat kies jij?

Wil jij een sekspop aanschaffen, dan kun je dus kiezen uit twee opties: een standaard óf staande voet. Hieronder beschrijven we voor jou de voor- en nadelen per optie.

Standaard voet

Een standaard voet is cosmetisch gezien het mooist. De voet voelt fluweelzacht en huidachtig aan, net zoals een echte mensenvoet. Verder is een standaard voet niet voorzien van metalen bouten. Dit zorgt voor een meer natuurlijke uitstraling. Als je een voetenfetisj hebt, is deze optie dus het meest geschikt.  

Minpunt is dat een sekspop met een standaard voet niet kan staan. Dit kan een nadeel zijn als je een sekspop wilt inzetten als fotomodel. Maar ook is een sekspop met een standaard voet minder gemakkelijk te hanteren. Het is namelijk bijna ondoenlijk om een sekspop bij het verplaatsen niet op de voeten te laten rusten, zeker wanneer je sekspop niet bepaald lichtgewicht is. 

Staande voet

Een staande voet maakt het rechtop zetten van een sekspop mogelijk. De voet is namelijk voorzien van speciale verstevigende bouten. De voet kan het lichaamsgewicht van een sekspop volledig dragen, net zoals de voet van een echte vrouw doet. Verder zorgt een staande voet voor extra gebruiksgemak. Hoe meer stabiliteit, hoe eenvoudiger een sekspop te verplaatsen is. Wil je tijdens het tillen van een sekspop even uitrusten, dan is het geen probleem om de sekspop even te laten steunen op de voeten. Dit is met een staande voet echt onmogelijk, zelfs al is dit voor een heel korte tijd

Een ander groot voordeel van een staande voet is de variatie in poses: zitten, liggen en staan. Alles behoort tot de mogelijkheden! Hierdoor is een sekspop met een staande voet uitermate geschikt als fotomodel. Maar ook biedt dit een meerwaarde tijdens het masturberen.

Een staande voet is cosmetisch minder mooi dan een standaard voet. De voet is voorzien van verstevigende metalen bouten, wat zorgt voor een minder natuurlijke uitstraling. Dit hoeft niet altijd een nadeel te zijn, zeker niet wanneer je sekspop schoenen aan heeft. Maar bij een voetenfetisj is een standaard voet misschien wél een betere keuze. Een staande voet heeft een minder fraai en natuurlijk uiterlijk. Ook is het likken aan de voetzolen minder bevredigend.

Extra tips

Tip 1: Bedenk waar je een sekspop voor gaat gebruiken
Bij het kopen van een sekspop, komt veel kijken. Denk aan: wat wil je met een sekspop gaan doen? Een voet met sta-functie biedt een aantal belangrijke voordelen. Zaken als extra gebruiksgemak, meer stabiliteit, extra variatie in poses en minder kans op schade zijn voor de meeste klanten geen overbodige luxe.

Tip 2: Ga voor voorraad in plaats van maatwerk
De meerprijs van een staande voet kan je afschrikken. Een goedkoper alternatief is een standaard voet. Maar is dit wel zo verstandig? Nee, je investeert het beste in een voet met sta-functie, zeker wanneer je jarenlang wilt genieten van een sekspop. Gelukkig kun je ook kiezen uit een assortiment aan goedkopere voorraadmodellen. Met een voorraadmodel koop je een sekspop mét sta-functie al vanaf zeshonderd euro.

Bezoek onze showroom

Nadat je je hebt georiënteerd en meer te weten bent gekomen over de verschillende mogelijkheden adviseren we om onze showroom te bezoeken. Alleen op deze manier kun je echt ervaren en aanvoelen of een sekspop geschikt voor je is. Wij werken uitsluitend op afspraak.  

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen