Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

De ideale lichaamslengte van een sekspop

Een sekspop moet niet te groot of te klein zijn. Als je een erg lange sekspop koopt, dan kan het hogere gewicht zorgen voor moeilijkheden met verplaatsen en/of tillen. Ben je zelf juist erg groot, dan is een kleine en compacte sekspop al snel iets minder realistisch. Kortom: de lichaamslengte is belangrijk bij het kiezen van een geschikt model.

Sekspop kopen: lichaamslengte

Een lange sekspop met een grote buste en voluptueuze billen, spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Levensgroot en het lichaam van een topmodel, wauw! Maar… een lange sekspop is vaak ook relatief zwaar, wist je dat ook? En houd die liefde nog stand als je de sekspop onmogelijk kunt verplaatsen en/of tillen? Maak het jezelf dus gemakkelijk. Begin bij het begin: hoe zwaar mag de sekspop zijn?

Een kleine sekspop is vaak een aanzienlijk lichter dan een grote sekspop. Vind je gewicht van een sekspop belangrijk, ben je van plan om de sekspop regelmatig te gebruiken, heb je weinig (opberg)ruimte, kies dan bij voorkeur voor een kleiner model. Nadeel is wel dat een kleine sekspop vaak een paar koppen kleiner is dan jijzelf. Als je zelf erg groot bent, kun je daarom een voorkeur hebben voor een wat groter model

Lichaamslengte, let ook op het postuur

Vrouwelijk, met een volwassen uitstraling: dat is Ć©Ć©n van de redenen waarom veel klanten kiezen voor een grote(re) sekspop. Maar houdt er ook rekening mee dat een iets te grote sekspop algauw klachten kan opleveren in nek en/of schouders. Houd er dan rekening mee dat het gewicht van een sekspop mede bepaald wordt door de borsten en billen. Een (middel)grote sekspop met een atletisch en slank postuur is algauw 5 tot 10 kilogram lichter dan een volslank model van dezelfde lichaamslengte.

Kleine sekspoppen hebben verhoudingsgewijs vaak een meer jeugdige en meisjesachtige uitstraling. BijĀ DutchDoll Yara is dit vooral te danken aan het postuur. Deze DutchDoll is petiteĀ en slank gebouwd met een kleine borsten en smalle benen. De meeste klanten ervaren dit niet als een minpunt. Niet voor niets is Yara Ć©Ć©n van onze best verkochte modellen in ons assortiment. Ook weegt dit model van DutchDoll slechts 32 kilogram, dat is mooi meegenomen!

Ben jij bang dat een sekspop die klein van stuk is er te jong uitziet? Of heb jij de voorkeur voor een sekspop met een meer volwassen uiterlijk? Koop in dit geval liever een model met een gemiddeld tot volslank postuur. WM Doll Emmy is slechts 140cm lang, maar heeft een mooie volle D-cup en voluptueuze billen. Maar ook de styling van een sekspop kan wonderen doen. Een sekspop die nƩt iets te jong lijkt, kun je ouder laten lijken door de juiste gezichtsmake-up en het juiste kapsel.

Extra tip: afneembare ledematen

Heb jij een voorkeur voor een grotere sekspop, en vind je het belangrijk dat een sekspop een flinke buste en derriĆØre heeft, kies dan eventueel een sekspop met afneembare benen om je rug te ontlasten. Een grote sekspop met een voller postuur weegt namelijk algauw 35 kilogram of meer. Deze configuratie-optie wordt echter (nog) niet bij ieder model aangeboden. Houd er ook rekening mee dat dergelijke poppen ietwat sneller slijten. Afneembare onderdelen zorgen voor meer wrijving en minuscule haarscheurtjes en uiteindelijke tot slijtage.

Ben je er nog niet helemaal uit?

Twijfel je over de juiste lichaamslengte voor jouw sekspop? Je kunt ons altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies. Ook ben je op afspraak welkom in onze showroom in Zwolle. Hier staan onze experts klaar om jou te adviseren bij de keuze van de juiste lichaamslengte.

2 comments

 1. patrick de man

  geachte. welke schoenmaat hebben de dolls of verschillen die van doll tot doll

  1. Hoi Patrick,
   De schoenmaat verschilt inderdaad per model. Welk model zou het om gaan? Dan kan ik het even voor je opmeten šŸ™‚
   Groetjes,
   Rebecca

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen