Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Sekspop kopen: Merk, model en opties

Bij de zoektocht naar een sekspop komen er veel vragen op je af. Welk merk sekspop kies je? Kies je voor een kleine of een grote sekspop? En, waar moet je verder op letten bij je aankoop? In dit blogartikel geven we antwoorden op deze vragen!

Sekspop kopen: het merk

Heb je voorkeur voor een bepaald merk? Bijvoorbeeld vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding, goede naamsbekendheid of goede ervaring van andere klanten?

  • Zoek dan op onze website binnen het gewenste merk (bij ‘Filter op merk’) een model dat bij je wensen past.
  • Heb jij nog geen voorkeur voor een bepaald merk, lees dan eerst de belangrijkste informatie over de verschillende merken door. Vergelijk WM Doll, DutchDoll, SY Doll en MyDoll op prijs-kwaliteit, realisme en configuratie-opties.

Sekspop kopen: model & opties

Bij elk merk sekspop kun je kiezen uit een reeks modellen en configuratie-opties.

Lichaamslengte en postuur

Je kunt kiezen voor een sekspop met kleine borsten of grote borsten, maar ook uit een reeks lichaamslengtes. Houd bij het kiezen van een model ook rekening met het gewicht. Het gewicht van een sekspop varieert tussen de 25 en 45 kilogram. Wie niet zo sterk is en graag een lichtgewicht sekspop koopt, kan overwegen om een kleine sekspop
te kopen óf een sekspop met een kleine voorgevel.

Configuratie-opties

Behalve de voordeligste basisuitvoering bieden de meeste merken meestal verschillende configuratie-opties aan.

  • De vagina: Wil je een sekspop kopen, dan kom je er al snel achter dat je kunt kiezen voor een ingebouwde of vaste vagina. Wanneer kies je voor welke optie? Je leest het in dit artikel.
  • De voet: Wil je een sekspop rechtop zetten en inzetten als fotomodel? Het is verstandig om de keuze van de voet daarop aan te passen. In dit artikel gaan we uitgebreid in op de verschillende opties.
  • De borsten: De borsten van een sekspop worden nóg realistischer als je rekening houdt met de samenstelling van de borsten. Wat zijn de verschillen tussen standaard borsten, holle borsten en gelborsten? En welke zijn geschikt voor jouw sekspop? Je leest het in dit artikel.
  • Het skelet: Bij sommige merken kun je kiezen uit twee soorten skeletten: standaard en premium. Welk skelet is voor jou de meest geschikte optie? Lees dit artikel om een goede keuze te maken.

Nog even dit...

Een voorraadmodel is al voorzien van bepaalde configuratie-opties. Dit kan een nadeel zijn als je zelf liever andere opties had gekozen. Is een voorraadmodel niet helemaal naar wens, zoals de haarkleur of oogkleur? Dan kan het soms voordeliger zijn om een extra pruik en/of een setje ogen te kopen dan voor maatwerk te kiezen. Pluspunt is dat een voorraadmodel leverbaar is binnen 1 à 3 werkdagen. 

Sekspop uitgezocht, en nu?

Als je eindelijk een sekspop uitgekozen hebt, wil je ‘r natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Toch geven we je nog graag een paar laatste tips voordat je tot aankoop overgaat:

Tip 1: Voorkom namaak
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een namaak of replica sekspop koopt. In onze Anti-Fake Guide hebben we een aantal tips op een rij gezet om een miskoop te voorkomen.

Tip 2: Bezoek een showroom 
Wij adviseren je om de showroom van de (web)winkel te bezoeken waar je een sekspop wilt kopen. Je kunt ervaren of een sekspop wel/niet wat voor je is. Ook zegt het hebben van een showroom veel over de betrouwbaarheid van een (web)winkel.

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen