Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Welke kleding past bij het figuur van jouw sexpop?

Natuurlijk kun je een outfit kopen die je mooi vindt. Maar het allermooist is, een outfit die de sterke kanten van het figuur van je sexpop benadrukt. Voor welke outfits kun je het beste kiezen? Nou, dat lees je in deze blog!

Ontdek het figuurtype van je sexpop

Heb je een sexpop gekocht en wil je weten welke kleding het mooist staat? In deze blog helpen we je met het kiezen van de juiste outfits. But first things first: wat is het figuurtype van jouw sexpop? Er zijn namelijk oneindig veel figuurtypes te onderscheiden.Ā In het eerste deel van deze blogserie lees je daar meer over. Dat maakt het kopen van een flatterende outfit nĆ³g makkelijker.

Fashiontips en stijladvies voor je sexpop

Een nauwsluitende jurk of juist een wikkeljurkje? Waar moet je op letten bij het aankleden van je sexpop? Wat je voor kleding je ook koopt: houd altijd rekening met het figuurtype van je sexpop. Met onze tips en adviezen haal je het beste in je sexpop naar boven!

Zandloper

Een sexpop met een zandloperfiguur symboliseert pure vrouwelijkheid. Het lichaam is perfect in proportie: slank met rondingen op de juiste plaats. Benadruk bij een zandloper het figuur door perfect aansluitende outfits. Kies liever niet voor vormloze of wijdvallende kleding, dit verhult het prachtige silhouet van een zandloper. Outfitinspiratie voor zandlopers: jurkjes met een tailleriempje, getailleerde tops en rokken met een hoge taille. Heeft jouw sexpop een grotere boezem? Denk dan eens aan een topje of jurkje met een lagere hals, bijvoorbeeld met een V-hals of ronde lage hals.

Rechthoek

Een bijna onzichtbare taille, rechte heupen en weinig borsten en billen: een recht figuur kan daardoor soms wat jongensachtig overkomen. Niets is minder waar, want een sexpop met dit figuur is jĆŗist heel vrouwelijk. Belangrijk voor een rechthoek is het creĆ«ren van volume. Een jurkje met plooien is flatterend, elegant en vrouwelijk. Andere outfitideeĆ«n voor een rechthoek: een A-lijn jurkje en jurkjes met pofmouwtjes.

Omgekeerde driehoek

Door de brede schouders, rechte taille en smalle heupen is een sexpop met dit figuur soms wat lastiger te kleden. Desondanks kun je een prachtige, vrouwelijke look creĆ«ren met de juiste items. Bij een sexpop met een atletisch figuur is de V-hals haar beste vriend, want wat staat-ie haar prachtig! De V-hals benadrukt de vrouwelijke kant van het figuur Ć©n laat de schouders minder breed lijken. Ook mooi: een naveltruitje die het accent legt op haarĀ sixpack!

Appel

Bij een appeltje zit het meeste volume rond de buik en de taille. De benen van een appeltje zijn daarentegen haar grootste trots. Met dit in gedachten zijn er genoeg items die een sexpop met een appelfiguur flatterend staan. Een leren of fluwelen broek, broeken met drukke prints of een korte rokā€¦ de benen van een appeltje mogen zĆ©ker gezien worden! Ook heel mooi: bovenkleding die de taille benadrukt. Topjes met een V-hals maken met bovenlichaam pompeus, maar zijn toch verleidelijk, stijlvol en/of hip.

Cello

Het figuur van een cello is net zo zoet als een stukje fruit. Een cello heeft een wulps en verleidelijk figuur met een volle boezem, voluptueuze billen en goedgevormde benen. Bij een sexpop met dit figuur staan wikkeljurken fantastisch. Benadruk de taille en kies voor een diep decolletƩ. Ook heel mooi: nauwsluitende jurken met grafische patronen, bloemenprint of panterprint. Ga wel voor een outfit met een V-hals zodat alles mooi in balans komt.

Wat is jouw ultieme fashiontip?

Heb jij ook een leuke fashiontip? Wij zijn benieuwd! Laat het hieronder weten in de comments.

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen