Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

4 redenen om een mannelijke sexpop te kopen

Sinds begin 2021 ziet Sexpop.nl dat steeds meer klanten kiezen voor de aanschaf van een mannelijke sexpop. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: 75% van de klanten koopt een mannelijke sexpop voor seksuele doeleinden. Maar er zijn méér redenen voor de aanschaf van een sexpop van het mannelijke geslacht.

1. Inbraakpreventie

Inbraak en diefstal is ingrijpend. Een inbraak is nooit helemaal te voorkomen, gelukkig kun je het inbrekers wél lastiger maken. Het is belangrijk dat je je huis goed afsluit en dat de woning een bewoonde indruk maakt gedurende je afwezigheid. Maar ook een mannelijke sexpop is prima inzetbaar als inbraakpreventie. Een mannelijke sexpop is een goede preventieve maatregel om de kans op inbraak en/of insluiping te verkleinen. Je wekt de indruk dat er iemand thuis is, waardoor inbreken een stuk minder aantrekkelijk is. Desgewenst kun je kiezen voor een goedkoper exemplaar als je niet te veel geld wilt investeren.

2. Seksuele doeleinden

Mannelijke sexpoppen zijn populair onder homoseksuele mannen, in de swingscùne en onder vrouwen. Steeds meer koppels en (swing)stellen kopen een mannelijke sexpop om op een laagdrempelige manier te experimenteren met het fenomeen partnerruil. De laatste jaren zijn veel vrijgezelle vrouwen positiever gaan kijken naar de aanschaf van een sexpop. Onder een groeiende groep vrouwen wordt het steeds normaler om ‘intiem te worden’ met een mannelijke sexpop. Maar ook voor mannen met biseksuele of homoseksuele gevoelens biedt een mannelijke sexpop een uitkomst. Het biedt de mogelijkheid om in een veilige omgeving de seksualiteit te (her)ontdekken.

3. Kunst en fotografie

Naast inbraakpreventie of seksuele doeleinden, kan een mannelijke sexpop ook goed onderdeel zijn van creatieve methoden of uitingen van beeldende kunst. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken. Denk maar eens aan een mannelijke sexpop als model voor (naakt)portretten. Een model van vlees en bloed heeft moeite met stilzitten en heeft eens in de zoveel tijd een pauze nodig. Maar een sexpop wordt nooit moe en kan langdurig in dezelfde positie zitten. Een mannelijke sexpop is even een investering. Maar dat is een model van vlees en bloed ook. En als je het omrekent, ben je per uur goedkoper uit. Een win-winsituatie dus!

4. Winkelinrichting

Je showroom of winkeletalage is hét visitekaartje voor je klanten. Daarom mag die van jou er best tussenuit springen. Hoe? Bijvoorbeeld door winkel etalage extra te laten opvallen met een mannelijke sexpop. Een mannelijke sexpop is niet alleen uitstekende inzetbaar als mannequin/etalagepop, maar maakt van jouw winkeletalage een echte eyecather. Hoe origineler jouw winkeletalage is, hoe beter je opvalt tussen de andere winkels. Met een mannelijke sexpop zal je heel wat nieuwe klanten naar binnen lokken. Wedden dat je etalage kijkers trekt?

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen