Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

De leukste sexpop accessoires

Maak je sexpop helemaal af met de leuke en mooie accessoires. Van piercings tot juwelen en nepnagels.Ā 

1. Juwelen

Wil je je sexpop eens een geheel andere uitstraling geven? Ga dan eens op zoek naar een mooie ketting of armband. Een ketting met Swarovski kristallen maakt de outfit van je sexpop helemaal af. Een mooie armband komt prachtig tot zijn recht bij een mouwloze top. Een bedelarmband, het woord zegt het al, is bijvoorbeeld voorzien van een bedeltje. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een armband met haar naam, initialen of voorletter.Ā 

2. Piercings

Nu er steeds meer Nederlanders en Belgen een sexpop kopen, mag die van jou er best tussenuit springen. Bijvoorbeeld met een mooie navelpiercing. De standaard banana, het gebogen staafje met onder en bovenaan een balletje of een leuke hanger. Als je echt wilt opvallen: ga dan voor een helix piercing. Dit is een piercing in het bovenste randje van de oorschelp. Piercings kun je eenvoudig bevestigen door een klein gaatje te maken met een scherpe naald. Niet iedereen houdt ervan om een gaatje te maken in zijn/haar sexpop. Kijk dan eens naar clip-on (neppe) piercings. Met een clip-on piercing creƫer je in een handomdraai een stoere look.

3. Nepnagels

Met nepnagels (ook wel kunstnagels of plaknagels) kun je eindeloos variƫren. French manicure, vrolijke kleuren, psychedische patronen of glitters. Of voor als je wilt opvallen in het donker: glow in the dark. Bij de drogisterij en parfumerie heb je de keuze uit diverse dessins. Of kijk eens bij budgetwinkels, zoals de Action of Big Bazar. Je kunt kiezen uit glue-on nagels en press-on nagels. Glue-on nagels zijn het meest goedkoop en bevestig je met behulp van nagellijm. Press-on nagels zijn voorzien van een zelfklevende strip, waardoor je ze direct op de nagels kunt plakken.

4. Brillen

Brillen zijn dƩ trend van 2021! Brillen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, vormen en stijlen. Ga je voor rechthoekig, rond, hartvormig of ovaal? Dat is een kwestie van smaak. Voor een paar tientjes heb je al een mooie bril. Er zijn brillen met transparante glazen, maar ook met gekleurde of donkere glazen. Er bestaan ook brillen waarvan je de glazen kunt wisselen. Handig, bijvoorbeeld als je moeilijk kunt kiezen!

Question:

Welke accessoires zijn onmisbaar voor jouw sexpop? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen