Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Doll sound: is deze optie het waard?

Steeds meer klanten hebben interesse in geluidsmodules voor sexpoppen. Een sexpop die kan kreunen, dat klinkt als een mooie en fijne configuratie-optie. Maar er kleven ook verschillende nadelen aan dergelijke geluidsmodules. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Wat is Doll Sound?

Een sexpop met Doll Sound is voorzien van een interactieve geluidsmodule die herkenbare geluiden produceert. Dit kunnen losse woorden of zinnen zijn, maar ook zacht kreunen en schreeuwen behoren tot de mogelijkheden. Doll Sound heeft een aantal voordelen. Geluid maakt de ervaring met een sexpop meer natuurgetrouw en realistisch. Sommige geluidsmodules uit het duurdere segment produceren geluiden zodra er huidcontact is tussen de jou en je sexpop. Klinkt fijn toch? 

Nadelen van Doll Sound

Een sexpop voorzien van een interactieve geluidsmodule garandeert een levensechte ervaring. Dat klinkt aantrekkelijk, maar in de praktijk valt dit tegen. Dit is dan ook de reden dat wij dergelijke geluidsmodules niet meer aanbieden op onze website.

1. Gebrekkige kwaliteit

Allereerst zijn deze systemen nog van slechte kwaliteit, zeker in verhouding met de pop als geheel. Anders dan het lichaam en hoofd van een sexpop gaan geluidsmodules niet lang mee. Dikwijls tonen geluidsmodules na enkele maanden al gebreken. Het vervangen van de software is een kostbare aangelegenheid. Soms is het mogelijk om een (prijzige) reparatie te laten uitvoeren, al duurt het dan soms maanden tot een half jaar voordat je je sexpop weer terug hebt. Bovendien kunnen de reparatiekosten zo hoog oplopen dat je soms beter een geheel nieuwe sexpop kunt kopen. 

2. Gedateerde software

Veel geluidsmodules zijn gedateerd. Sommige leveranciers verkopen zelfs sexpoppen met software van meer dan vijf jaar oud. Sommige leveranciers maken gebruik van de nieuwste technologie, bij andere leveranciers dien je maandelijks of jaarlijks te betalen voor updates, mits de fabrikant dit nog ondersteunt. Daarnaast produceren deze gedateerde geluidsmodules door hun gebrekkige software niet erg realistische geluiden. Het geluid klinkt blikkerig, dof of is voorzien van een echo. Veel fabrikanten stoppen na een aantal jaar met de ondersteuning van oudere modules. 

3. CE-markering ontbreekt

Een derde punt is dat geluidsmodules voor sexpoppen niet voorzien zijn van CE-markering. De Europese wetgeving vereist een CE-markering op elektrisch materiaal. Een CE-markering geeft aan dat geluidsmodules voldoen aan de wettelijke eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Bij elektronische apparatuur is een CE-markering verplicht, anders mag het product niet op de Europese markt verhandeld worden. 

Waarom wij geen Doll Sound aanbieden

Op Sexpop.nl is het (nog) niet mogelijk om een sexpop aan te schaffen voorzien van een geluidsmodule. De reden is dat er verschillende nadelen kleven aan de huidige geluidsmodules die op de markt zijn. Veel geluidsmodules zijn van gebrekkige kwaliteit en produceren weinig realistische geluiden. Daarnaast zijn geluidsmodules voor sexpoppen niet voorzien van een CE-markering. Wij zijn van mening dat de software en hardware de geluidsmodules eerst verbeterd dient te worden.  

Geef een reactie

Service en contact

Snel regelen in je account

Volg je bestelling, betaal je facturen en verander je gegevens

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar.