Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Let’s talk about boobs!

Bij de merken WM Doll en FireDoll zijn er 3 verschillende borsten leverbaar: standaard borsten, holle borsten en gelborsten. We leggen je de verschillen uit  en geven de voor- en nadelen van de verschillende opties.

Borsten: een overzicht

Als je een sexpop gaat kopen, kun je kiezen uit verschillende borsten. Hieronder geven we een korte uitleg van de mogelijke opties met de bijbehorende voor- en nadelen.

1. Standaard borsten

De meeste sexpoppen worden geleverd met standaard borsten. Standaard borsten zijn volledig gemaakt van thermoplastisch elastomeer, een huidachtig en soepel materiaal. Daardoor voelen standaard borsten stevig en solide aan. Standaard borsten hebben een meer parmantige uitstraling dan holle borsten en gelborsten. Nadeel is dat standaard borsten massief zijn en daardoor een stuk zwaarder zijn dan holle borsten. Dit is vooral een probleem bij sexpoppen met cupmaat G en groter. Door het gewicht kan de huid rondom de huid gemakkelijk scheuren. Bij cupmaat G en groter kan daarom beter gekozen worden voor holle borsten.

2. Holle borsten

De naam zegt het al: deze borsten zijn hol vanbinnen. Holle borsten hebben een mooie natuurlijke vorm en voelen realistisch aan door de soepele en zachte eigenschappen. Maar ze zijn niet geschikt voor modellen met een kleine cupmaat. Simpelweg omdat bij een kleine buste er te weinig ruimte is om de borsten hol te maken. Daarentegen zijn holle borsten bij modellen met een zeer grote boezem een uitstekende keuze. Holle borsten zijn minder zwaar dan standaard borsten, waardoor ze minder snel scheuren. Nadeel is dat holle borsten na verloop van tijd kunnen leeglopen. Gelukkig kun je dit probleem zelf eenvoudig verhelpen. Je vult holle borsten opnieuw met lucht met behulp van een injectienaald.

3. Gelborsten

Bij WM Doll en FireDoll kun je ook kiezen uit gelborsten. Gelborsten zijn gevuld met een speciale zachte gel. Gelborsten voelen natuurlijk aan en bewegen op een realistische manier. Ze hebben een volle en stevige vorm, en zijn het meest vergelijkbaar met echte vrouwenborsten. Houd er wel rekening mee dat gelborsten zwaarder zijn dan holle borsten. Dit maakt gelborsten minder geschikt voor modellen vanaf cupmaat G.  

Hier moet je op letten bij het kiezen van de borsten van je sexpop

Grofweg heb je dus de keuze uit drie opties: standaard borsten, holle borsten en gelborsten. Ter vergelijking: Gelborsten zijn soepeler en zachter dan standaard borsten, maar steviger en parmantiger dan holle borsten. Bij het maken van je keuze moet je rekening houden met de cupmaat van je sexpop. Wij leggen je uit waar je op moet letten, zodat je een keuze maakt die voor jouw sexpop geschikt is.  

Cupmaat A - B

Een model met cupmaat A РB is alleen leverbaar met standaard borsten. Standaard borsten zijn stevig en solide, hebben een liftend effect en een parmantige uitstraling. Maak je geen zorgen over de mate van realisme. Bij een model met kleine borsten zijn standaard borsten nog steeds zacht en soepel. Bij sommige modellen met een kleine buste is het mogelijk om de borsten hol te maken, dit is afhankelijk van borstvorm.

Cupmaat C - E

Bij een model met cupmaat C t/m E heb je twee opties: standaard borsten en gelborsten. Standaard borsten zijn goedkoper dan gelborsten. Het is dus een interessante optie als je weinig te besteden hebt. Voor mannen die houden van voluptueuze en stevige borsten kunnen standaard borsten ook een aantrekkelijke optie zijn ‚Äď standaard borsten zijn massief en hebben een liftend effect. Daarentegen geven gelborsten de meest realistische ervaring. Gelborsten zijn net als echte borsten soepel, zacht en kneedbaar. Het is dus maar net wat jouw voorkeur heeft.

Cupmaat G en groter

We zeiden het al eerder: gelborsten en standaard borsten zijn relatief zwaar in vergelijking met holle borsten. Bij modellen vanaf cupmaat G zijn holle borsten de beste keuze. Omdat holle borsten vanbinnen zijn gevuld met lucht, zijn ze een stuk lichter. Dat is dan ook direct hét voordeel van holle borsten; het maakt een model met een grote buste veel minder zwaar. Daarnaast scheuren holle borsten minder snel door het lagere gewicht. Bij cupmaat G en groter kan het (extra) gewicht van standaard borsten en gelborsten na verloop van tijd leiden tot scheurtjes.

Nog even dit

Als je een sexpop wilt kopen komen er talloze vragen op je af. Koop je een sexpop met standaard borsten, holle borsten of gelborsten? Soms zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Dat begrijpen we. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Ons team staat iedere dag voor je klaar met deskundig en persoonlijk advies.

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen