Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Deze configuratie-opties wil je voor je sexpop

Wanneer je een sexpop gaat kopen, heb je vaak een wensenlijstje met opties die je graag zou willen hebben. Een premium skelet, een vaste vagina of misschien wil je wel per se een staande voet. Er zijn bij de aankoop van een sexpop talloze opties waaruit je kunt kiezen. Wij zetten de meest waardevolle opties voor je op een rijtje. 

1. Ingebouwde vagina

Een van de meest onderschatte opties op een sexpop is een ingebouwde (permanente) vagina. Een sexpop met een ingebouwde vagina geeft de meest natuurgetrouwe ervaring. Een ingebouwde vagina lijkt het meest op de vagina van een echte vrouw. Dit geldt zowel voor de vormgeving als de binnenstructuur. Het is een misvatting dat een ingebouwde vagina minder gemakkelijk te reinigen is. Een ingebouwde vagina is namelijk in een mum van tijd schoon te spoelen met een vaginale (intieme) douche. En dat niet alleen, je kunt de vagina gewoon laten zitten tijdens het schoonmaken. Dit bespaart een hoop tijd en moeite.  

2. Gelborsten

Dit is typisch zo’n optie die vooral een meerwaarde heeft bij een sexpop met een grote boezem. Borsten zijn leverbaar in verschillende soorten. De standaard variant is stevig en solide. Koop je een sexpop met een kleine cupmaat, kies dan bij voorkeur voor de standaard borsten: dit staat namelijk het allermooist. Zeker bij een kleine cupmaat biedt de standaard variant nét iets meer volume en stevigheid. Daar staat tegenover dat standaard borsten bij een grote cupmaat vaak te massief zijn. Bij een grotere boezem zijn gelborsten een betere keuze. Gelborsten zijn gevuld met een zachte gel, wat de borsten minder zwaar maakt. Verder zijn gelborsten kneedbaar en beweeglijk wat zorgt voor extra realisme.

3. Premium skelet

Het mag misschien een overbodige vorm van luxe lijken, als je je sexpop wilt gebruiken als (foto)model is dit met stipt op nummer één de favoriete optie op je sexpop. Binnen een mum van tijd zet je je sexpop in allerlei natuurgetrouwe poses. Een premium skelet maakt het bewegen van de schouders mogelijk, zodat er meer menselijke houdingen mogelijk zijn. Als je als ooit een sexpop met een premium skelet hebt ingezet als (foto)model, wil je nooit meer iets anders. 

4. Staande voet

Dat een staande voet in deze lijst staat is waarschijnlijk geen verrassing meer. Een belangrijke keuze die je moet maken is of je kiest voor een standaard of staande voet. Een standaard voet is esthetisch gezien misschien het mooist. Dit komt doordat de voet eruitziet als een echte mensenvoet, glad en huidachtig. Nadeel is dat het bij een standaard voet onmogelijk is om de pop rechtop te zetten. Zeker wanneer je je sexpop rechtop wenst te zetten. Daarnaast vereenvoudigt een staande voet het schoonmaken en onderhoud van je sexpop. Een staande voet is voorzien van metalen bouten, wat zorgt voor extra stevigheid. De interne versteviging van de voet maakt het mogelijk om de sexpop rechtop te zetten. In dit geval raden we je aan om vooral een praktische keuze te maken. Verder kunnen de metalen bouten ook met afdekkapjes weggewerkt worden, zodat je deze niet meer ziet zitten.

One comment

  1. david_belgae

    Getver, mooie foto bovenaan! <3 (voor een panty fetishist kan dit tellen!)
    Als extra tip voor een ingebouwde vagina: een borstel om flessen of isoleerkannen te reinigen kan wonderen doen. 😉 Er bestaan er zelfs uit schuim of met schuim onderdelen op kop! Makkelijker kan niet.
    Ik zou zeggen, zoek eens grondig bij bol.com. 😉

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen