Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Sexpop.nl tipt: 3x prachtige rondborstige dames

Mannen zijn gek op vrouwen met een mooie boezem. Zeker wanneer ‘ie een beetje groot is. Wij zetten drie rondborstige dames voor je op een rij, in willekeurige volgorde.

1. Vita

WM Doll Vita is een rondborstige Braziliaanse schoonheid met een lengte van 174 cm. Deze bloedmooie dame heeft een flinke boezem, goed gevormde heupen en een licht kleurtje. Naast een grote cupmaat heeft deze schoonheid een mooie volle, ronde bilpartij. Dit maakt deze WM Doll geliefd bij zowel de billenman als borstenman.   

2. Daniella

FireDoll Daniella is een volumineuze blondine waar wij zelf een behoorlijke crush op hebben. Deze bloedmooie dame heeft heerlijk curves en is 156 cm lang. Ze heeft een zongebruinde huid, schitterende platinablonde haren en grote borsten. Deze blonde godin van FireDoll heeft ook nog eens een bijzondere verleidelijke oogopslag.

3. Lesley

JY Doll Lesley is een dame met een flinke bos hout voor de deur. Lesley is een rondborstige blondine met een lengte van 168 cm. Deze blonde stoot heeft grote borsten, strakke welgevormde billen en fluweelzachte volle lippen. Ben jij een borstenman en is het jou niet snel groot genoeg? Dan zal deze JY Doll je niet teleurstellen!

Update: dit model is niet meer leverbaar

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen