Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

3 fashion hacks voor je sexpop

Het is niet altijd gemakkelijk, het aankleden van je sexpop. Schoenen die nét iets te strak zitten, te weinig stretch, maar ook: het achterlaten van ontsierende vlekken door donkere kledij. Met deze 3 fashion tips kleed je je sexpop hip én verleidelijk aan.  

Tip 1: Huidkleurige panty onder een donkere outfit

Kleding, en zeker verleidelijke en goed passende kleding, haalt het beste in je sexpop naar voren. Bij kleding in donkere tinten bestaat echter altijd het risico op afgeven, hoe goed je de outfit ook wast. Gelukkig kun je je sexpop tóch met een gerust hart kleden in een zwarte kokerjurk dankzij een simpel en goedkoop trucje. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een huidkleurige panty. Wil jij je sexpop een zwarte of donkergekleurde outfit aandoen? Zorg ervoor dat je dan ónder deze outfit een huidkleurige panty doet. Let erop dat de panty de huid volledig bedekt, anders loop je alsnog het risico op vlekken. Wij raden je aan om een panty een maatje groter te kopen voor extra gemak en comfort. Huidkleurige panty’s zijn te koop bij winkels als Zeeman, Action en HEMA.

Tip 2: Shop mode voor kleine(re) vrouwen

De meeste sexpoppen zijn slanker en kleiner dan de gemiddelde Nederlandse vrouw. Daarom is het vinden van goed passende kleding niet altijd eenvoudig. Broeken zijn vaak te lang en truitjes vallen vaak oversized. Daarnaast is kinderkleding vaak niet geschikt, omdat sexpoppen vaak een grotere buste en/of billen hebben. Gelukkig bestaan er steeds meer budgetmerken en webshops die kleding verkopen voor de kleine(re) vrouw. Kijk bijvoorbeeld eens bij de petite collectie van ASOS, Dorethy Perkins, Missguided, Topshop of Boohoo. Kleding uit deze collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen met een lengte tot 1.63 meter. Je kunt kleding met kortere mouwen en broekspijpen shoppen. Daarnaast valt de kleding proportioneel kleiner. Zo is de broekomvang iets smaller rond de heup en bovenbeen, en valt de taille iets lager. Dit doet wonderen voor het silhouet van je sexpop.

Tip 3: Laat kleding op maat maken

Heeft je sexpop een zandloperfiguur met volle borsten, een slanke taille en brede heupen? Dan kan het zijn dat je moeite hebt met het vinden van leuke en passende kleding. Standaard dameskleding is vaak te strak bij het borstgedeelte óf te wijd in de taille. Het kan dan een goede oplossing zijn om kleding te laten vermaken bij een kleermaker. Wanneer een topje of jurkje goed passend is bij de borsten maar bij de taille te ruim, dan kun je het kledingstuk innemen bij de tailleband. Datzelfde geldt voor broeken of rokjes die wél mooi aansluiten op de heupen maar in de taille te los zitten. Ook een broek of jurk die iets te lang is, kun je eenvoudig laten inkorten. Dus heb je een prachtig kledingstuk gekocht wat niet goed past, bedenk dan altijd dat je dit kunt laten vermaken. 

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen