Winkelmand

Klanten beoordelen ons met eenĀ 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Sexpop.nl tipt: 3x roodharige sexpoppen

Mooi rood is niet lelijk! Roodharige vrouwen zijn zeldzaam en woest aantrekkelijk. Daarnaast zijn ze in bed net zo vurig als hun haarkleur. We zetten drie roodharige sexpoppen voor je op een rijtje. Ā Ā 

1. Emmy

WM Doll Emmy is een schitterende roodharige dame van 140 cm lang met een mooie, volle D-cup. Ze heeft grote fonkelende ogen, een zongebruinde huid en een prachtig zandloperfiguur. De twee vlechten in het rode haar geven Emmy een meisjesachtige uitstraling met een ondeugende twist. Emmy is niet alleen adembenemend mooi, maar ook nog eens bijzonder gemakkelijk te tillen en te verplaatsen. Door haar geringe lichaamslengte weegt Emmy slechts 24 kilogram. Deze lichtgewicht sexpop is ideaal voor minder sterke mannen of vrouwen.

2. Laura

Nog zoā€™n beauty van WM Doll! WM Doll Laura is een pittige, roodharige schoonheid met een flinke borstpartij. Ze heeft een stijlvolle uitstraling en is, zonder ordinair te zijn, bijzonder sexy. Laura heeft prachtige lange benen, een mooie volle D-cup en schitterend rood haar. Het bijzondere aan Laura is dat ze zeer lang is (166 cm). Daarnaast heeft ze een slank en atletisch postuur. Dit maakt deze dame uitermate geschikt als fotomodel. Mede daardoor is Laura Ć©Ć©n van onze bestsellers onder (amateur)fotografen.Ā 

3. Rolinda

Stel je nu eens voorā€¦ je zit in je luie stoel en een aantrekkelijke roodharige dame schenkt je een drankje in. Met wapperende rode krullen, een zongebruinde huid en stevige, ronde billen zoals je ze maar zelden ziet. Klinkt goed toch? Geef jezelf het mooiste cadeau en maak met DutchDoll Rolinda je dromen werkelijkheid. Rolinda staat altijd klaar om je te verwennen, waar Ć©n wanneer je maar wilt. Wij weten zeker dat Rolinda jouw mannenhart sneller laat kloppen.

Ā 
Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen