Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Keuzehulp: welk merk sexpop kies ik?

Sexpoppen worden steeds populairder en jaarlijks komen er nieuwe merken bij. Ga je voor een sexpop van WM Doll of DutchDoll? Kies je voor een budgetmerk of een premium merk? Elk merk heeft zijn eigen kenmerken en bijbehorende voor- en nadelen. In dit artikel nemen we de meest verkochte merken onder de loep. 

Bij het kopen van een sexpop is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan. Bij het kiezen van een sexpop ben je er niet alleen met het bepalen van het model. Want kies je voor een sexpop van thermoplastisch elastomeer (TPE) of siliconen? En ga je voor een sexpop met een vaste of uitneembare vagina? En dan heb je ook nog de keuze uit talloze merken sexpoppen. Elk merk sexpop heeft zijn voor- en nadelen. We zetten de verschillen en overeenkomsten in dit artikel voor je op een rijtje. 

Welk merk past het beste bij jou?

Bij de aankoop van een sexpop heb je de keuze uit verschillende merken. Heb je een merk sexpop in gedachten en wil je hier meer over weten? Wij geven een korte beschrijving per merk en zetten de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rij. 

WM Doll is marktleider op het gebied van levensechte sexpoppen. Het merk staat voor uitstekende kwaliteit, realisme en precisie. Elke WM Doll is ontworpen aan de hoogste standaarden. Een sexpop van WM Doll heeft een zijdezachte huid, perfecte lichaamsproporties en is voorzien van levensechte details. De sexpoppen van WM Doll hebben een robuust inwendig skelet. De elasticiteit van het thermoplastisch elastomeer is uitstekend. Nadeel is dat veel (web)winkeliers namaak WM Doll’s verkopen. Deze replica’s zijn van inferieure kwaliteit, kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en wijken sterk af van de productfoto’s. Als je besluit om een sexpop van WM Doll te kopen, vraag de verkoper dan altijd naar een Certificaat van Echtheid.

Het Nederlandse merk DutchDoll staat voor betaalbare kwaliteit. Bij DutchDoll kun je voor relatief weinig geld een goede sexpop kopen. De prijs-kwaliteitsverhouding van DutchDoll is uitstekend. De modellen van DutchDoll hebben een sterk en robuust skelet. De elasticiteit van het thermoplastisch elastomeer is bovengemiddeld tot goed. Minpunt is een beperktere selectie aan modellen en configuratiemogelijkheden. Daar staat tegenover dat DutchDoll zeer scherp geprijsd is. Ook zijn de (meeste) modellen van DutchDoll leverbaar binnen 1 à 2 werkdagen. DutchDoll is net als WM Doll regelmatig het slachtoffer van namaak. Wanneer je een sexpop van DutchDoll koopt, vraag de verkoper dan altijd naar een Certificaat van Echtheid.

Een sexpop van MySuperDoll is een verstandige keuze, zéker in deze prijsklasse. De sexpoppen van dit merk zijn kwalitatief goed, duurzaam en bovengemiddeld realistisch. De elasticiteit van het thermoplastisch elastomeer is bovengemiddeld tot goed. Pluspunt is dat het merk zowel vrouwelijke als mannelijke sexpoppen aanbiedt. Een nadeel is de beperkte keuze aan modellen en configuratieopties.

Merken sexpoppen: keuzehulp

Ben je op zoek naar een sexpop of wil je gewoon graag alles van een specifiek merk weten? Wij hebben alle merken in ons assortiment vergeleken op basis van kwaliteit, realisme, elasticiteit en prijs. De beoordeling is ingedeeld in categorieën van 1 tot en met 5, welke worden aangeven met sterren. Hoe meer sterren, hoe gunstiger de beoordeling. 

Kwaliteit

Elk merk sexpop hebben we beoordeeld op kwaliteit. We hebben de merken op een aantal criteria met elkaar vergeleken, zoals de robuustheid van het skelet en de kwaliteit van het thermoplastisch elastomeer. 

WM Doll
5/5
DutchDoll
4/5
Ailijia Doll
4/5
MySuperDoll
4/5
Conclusie: 

WM Doll behaalde op kwaliteit een maximum score van 5 sterren. De kwaliteit van het thermoplastisch elastomeer van WM Doll is uitstekend. Dit geldt ook voor de robuustheid van het skelet. Het skelet is niet alleen voldoende sterk, maar ook zeer flexibel. Van de overige merken wisten DutchDoll, MySuperDoll, Ailijia Doll en 6YE vier sterren te bemachtigen. De kwaliteit van het thermoplastisch elastomeer is goed, zéker wanneer gekeken wordt naar de prijs van deze merken. Laatstgenoemde merken zijn namelijk zeer betaalbaar. De flexibiliteit van het skelet is wel iets beperkter (bijv. bij de voeten). JY Doll en TopDoll scoorden een (ruim)voldoende met drie sterren. Het thermoplastisch elastomeer is kwetsbaarder en is minder duurzaam. Dit betekent dat een sexpop van JY Doll en TopDoll meer gevoelig is voor slijtage en/of vlekken. Daarnaast is het skelet minder sterk en flexibel.

Realisme

Naast de kwaliteit hebben we gekeken naar de mate van realisme. Met realisme bedoelen we de mate waarin de sexpop een natuurgetrouwe weergave vormt van een echte vrouw. Hierbij hebben we gekeken de mate van realisme van de borsten, de lichaamsproporties, gezichtskenmerken, maar ook de vormgeving van de geslachtsdelen.

WM Doll
5/5
DutchDoll
3/5
MySuperDoll
3/5

Conclusie:
Op het onderdeel realisme steekt WM Doll er met kop en schouders tussenuit. De sexpoppen van WM Doll hebben een levensecht uiterlijk. Het lichaam van een WM Doll is perfect in proportie, is voorzien van fraaie details en voelt opvallend zacht aan. De borsten van een WM Doll voelen zeer natuurgetrouw aan, zéker wanneer je kiest voor holle borsten of gelborsten. JY Doll, 6YE, DutchDoll, Ailijia Doll en MySuperDoll wisten drie sterren te bemachtigen. Genoemde merken zijn bovengemiddeld realistisch. Maar de sexpoppen zijn iets minder fraai afgewerkt en minder gedetailleerd. Dit verschil zit hem vooral in de aangebrachte semi-permanente make-up. Dit geldt ook voor het merk 6YE. Daarentegen zijn de geslachtsdelen van 6YE (vagina, anus) zeer realistisch vormgegeven. Zo is de huid rondom de anus iets donkerder van kleur. Bij de sexpoppen van JY Doll kunnen de productfoto’s in sommige gevallen iets afwijken van de realiteit. TopDoll behaalde op het onderdeel realisme twee sterren. De poppen van TopDoll zijn beduidend minder realistisch dan de overige merken in dit lijstje. Het merk krijgt minpunten door een minder fraaie afwerking, sterk afwijkende productfoto’s en variaties in de netheid van de make-up. 

Elasticiteit

De elasticiteit van het thermoplastisch elastomeer, oftewel rekbaarheid, is van invloed op het bewegingsbereik van de sexpop. Hoe hoger de elasticiteit van de huid, hoe leniger een sexpop is. Dit betekent dat een sexpop met een erg elastische huid meer complexe bewegingen kan maken. Maar het zorgt ook voor minder slijtage door het soepeler bewegen van de gewrichten. 

WM Doll
5/5
DutchDoll
4/5
MySuperDoll
4/5

Conclusie:
WM Doll laat overtuigende resultaten zien op het gebied van elasticiteit. Het merk behaalde een maximum score van vijf sterren. Het thermoplastisch elastomeer van een sexpop van WM Doll voelt opvallend zacht en comfortabel aan. JY Doll, 6YE, DutchDoll, Ailija Doll en MySuperDoll wisten vier sterren te bemachtigen. De verschillen in elasticiteit met WM Doll zijn dus niet groot. Gevolgd door Ailija Doll met drie sterren. Het merk Ailija Doll maakt gebruik van een minder elastische formule van thermoplastisch elastomeer. Dit betekent dat het materiaal iets stugger aanvoelt. Het merk TopDoll behaalde slechts twee sterren. Laatstgenoemde heeft duidelijke tekortkomingen op het gebied van elasticiteit. De sexpoppen van TopDoll voelen iets stugger/steviger aan. Daarnaast zijn de poppen van TopDoll minder lening en meer slijtagegevoelig.

Aanschafprijs

Wie overgaat tot de aanschaf van een sexpop heeft natuurlijk een bepaald budget in gedachten. De prijzen van een sexpop lopen nogal uiteen. Lees in dit artikel meer over de elementen die de kostprijs van een sexpop beïnvloeden. 

WM Doll
2/5
DutchDoll
5/5
MySuperDoll
5/5

Conclusie:
Een sexpop van WM Doll is het duurst. Dat is geen geheim. WM Doll is wereldwijd marktleider op het gebied van sexpoppen en dat zie je terug in de gemiddelde prijs. De prijs van een gemiddelde WM Doll kan wel oplopen tot €2000,-. Toch kan de uiteindelijk prijs van een WM Doll meevallen wanneer je kiest voor een WM Doll die bij ons op voorraad is. JY Doll en 6YE vallen in de midden categorie. Bij deze merken schommelen de prijzen tussen €900,- en €1200,-. Het meest voordelig zijn de sexpoppen van DutchDoll, Ailijia Doll, TopDoll en MySuperDoll. DutchDoll is een stuk goedkoper, doordat het merk weinig geld uitgeeft aan marketingkosten. Ook koopt het merk haar modellen groot in, waardoor de kosten per stuk laag blijven. Bij TopDoll komt het prijsverschil vooral tot uitdrukking in de kwaliteit en afwerking. De materialen zijn van iets minder kwaliteit, en ook zijn de poppen iets minder realistisch.

Conclusie

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, er bestaan niet zoiets als dé perfecte sexpop. Iedereen heeft een ander budget, wensen en behoeften. Op basis daarvan zal er een merk als beste uit de bus komen.  

Het merk WM Doll komt als beste uit de test. Een sexpop van WM Doll is uitermate realistisch en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Minpunt is de aanschafprijs van een sexpop van WM Doll. Voor een WM Doll moet je wat dieper in de buidel tasten, zéker wanneer je kiest voor een maatwerk sexpop of heel specifieke wensen hebt. 

De sexpoppen van TopDoll kwamen als minst goed uit de test. Pluspunt is dat een sexpop van TopDoll een voordelige keuze is. Daarentegen moet je als koper wel een aantal zaken op de koop toenemen. Een sexpop van TopDoll is van minder goede kwaliteit, is minder realistisch, is kwetsbaarder en is minder fraai afgewerkt. Daar is op zich niks mis mee. Zeker voor eenmalig gebruik of voor een feestje voldoet een sexpop van TopDoll prima. 

DutchDoll en MySuperDoll bieden de beste prijs- kwaliteitverhouding. De merken verkopen kwalitatief goede sexpoppen voor een lage prijs. DutchDoll en MySuperDoll scoren bovengemiddeld goed op kwaliteit, realisme en elasticiteit. Bovendien zijn zowel de modellen van DutchDoll als MySuperDoll snel leverbaar.

Aankooptips: sexpop kopen

Overweeg je een sexpop aan te schaffen? Dan is het niet verstandig om over één nacht ijs te gaan. Lees je goed in en laat je voldoende informeren over de verschillende mogelijkheden. Maak een showroomafspraak om onze modellen vrijblijvend te komen bekijken. 

2 comments

  1. Waarom zie ik de poppen van firedoll niet in dit overzicht?

    1. Hoi Monique,
      De modellen van FireDoll zijn toegevoegd na het verschijnen van dit artikel. We zullen het artikel binnenkort updaten. Alle informatie over FireDoll kun je alvast vinden in dit artikel

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen