Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Tips & tricks bij het aankleden van je sexpop

Elke sexdoll wordt geleverd met een willekeurige outfit. Maar het is natuurlijk veel leuker om je sexdoll te kleden naar je eigen smaak. Welke lingerie en kleding is geschikt voor je sexdoll? Wij geven je advies waar je op moet letten. 

Tip 1: Bepaal de juiste kledingmaat

We beginnen met de kledingmaat van je sexdoll. De gemiddelde sexdoll heeft een erg kleine kledingmaat. De meeste sexdolls dragen kledingmaat XS tot S. Heeft je sexpop een wat voller figuur, dan kan het zijn dat je een grotere kledingmaat nodig hebt. Houd er rekening mee dat de kledingmaat per winkel erg kan verschillen. Zo kan het zijn dat bij de ene winkel een jurkje als gegoten zit, terwijl het bij een andere keten veel te ruim zit. Check daarom voor de exacte kledingmaat altijd de maattabel op de website van de webwinkel. 

Tip 2: Kies voor kleding van stretchstof

Een tweede tip is het kopen van kleding van stretchstof, zoals elastaan, spandex of lycra. Stretchstof is rekbaar en maakt het aan- en uitkleden van je sexdoll gemakkelijker. Daarnaast heeft kleding van stretchstof een goede pasvorm en ziet het er leuk uit. Een kledingstuk van stretchstof accentueert de vrouwelijke rondingen van je sexpop, zonder dat de kleding te strak om het lichaam zit. 

Tip 3: Klittenband, knopen of veters

Naast stretchstof is kleding voorzien van een klittenbandsluiting, (druk)knopen of veters ideaal. Het biedt bewegingsvrijheid en maakt het aankleden een stuk gemakkelijker. Ook kleding met een ritssluiting kan handig zijn. Tegelijkertijd kan een ritsluiting scherpe onderdelen bevatten, welke je sexdoll kunnen beschadigen. Je kunt er eventueel ter bescherming een ander kledingstuk onder doen, wanneer de pasvorm ruim genoeg is.  

Tip 4: Ga voor lichte kleuren

Kleed je sexdoll bij voorkeur in lichte kleuren, zoals wit, beige of pasteltinten. Probeer donkere en felle kleuren te vermijden. Deze kleuren kunnen gemakkelijk afgeven op het TPE en vlekken veroorzaken. Wil je je sexdoll tóch graag een donkere outfit aandoen? Let dan voordat je de outfit aantrekt op het volgende:

  • Zorg ervoor dat je kleding vooraf 3 √† 4 keer wast in de wasmachine. Het wassen van nieuwe kleding kan helpen om de afgifte van kleurstoffen te verminderen.
  • Zorg dat de kleding niet te strak zit. Anders is de kans groter dat kleding afgeeft. Ook kan een te strak zittend kledingstuk krassen veroorzaken.¬†
  • Gebruik een beschermend kledingstuk, zoals een topje of panty, onder het kledingstuk. Zo voorkom je dat het kledingstuk afgeeft.
  • Berg je sexdoll altijd z√≥nder kleding op. Het is gemakkelijk om je sexdoll met kleding aan op te bergen, maar hierbij heb je meer kans op vlekken (en striemen).

Tip 5: Shop schoenen op de kinderafdeling

Wanneer je je sexdoll aankleedt, kunnen schoenen niet ontbreken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten schoenen. Of je nu kiest voor gympen, espadrilles of pumps. Let er wel op dat je een sexdoll nóóit rechtop zet met hoge hakken. Dit geldt zowel voor een sexdoll met een standaard als staande voet.

De meeste sexdolls hebben erg kleine voeten. Ook is de voet van een sexdoll vaak relatief smal. De gemiddelde sexdoll heeft schoenmaat 34 t/m 36. De exacte schoenmaat varieert per model. Soms kun je ook goed slagen bij kindermaten (deze gaan meestal tot maat 36). Deze schoenen zijn goedkoper dan schoenen voor volwassenen.

Tip 6: Weg met de bh, kies voor een bralette

De meeste sexpoppen hebben een slanke lichaamsbouw en hebben, in verhouding tot hun taille, een (zeer) grote boezem. Het kan lastig zijn om voor je sexdoll de perfecte bh te vinden, zeker voor een betaalbare prijs. Wil jij weten hoe je de cupmaat van je sexdoll berekent? Lees dan even dit artikel. 

Wij adviseren om voor een sexpop niet te kiezen voor een beugel bh. De borsten van een sexdoll hebben, in tegenstelling tot een echte vrouw, geen extra ondersteuning nodig. Een van de meest geschikte modellen is een bralette, een niet-voorgevormde bh zonder beugels. Het mooie van een bralette is dat deze geen cupmaat heeft, maar een kledingmaat (S/M/L/XL).

Heb jij nog een leuke kledingtip?

Deel je ervaringen met andere klanten en laat je reactie hieronder achter.
Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen