Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Je sexpop uitpakken in 5 stappen

Hoera, je sexdoll is binnen! Je wilt je sexdoll natuurlijk niet beschadigen wanneer je haar uit de doos haalt. Waar pak je je sexdoll het beste uit? En waar moet je op letten? In dit artikel leggen we uit hoe je dit in 5 stappen doet.  

Stap 1: Kies een geschikte omgeving voor het uitpakken

Wanneer je een sexdoll gaat uitpakken, let dan op het volgende:

  • Zorg voor een schone, egale en vetvrije ondergrond. Wees je je ervan bewust dat meubilair en beddengoed kan afgeven. Gebruik de meegeleverde zachte deken bij voorkeur als ondergrond. Zo kun je de sexdoll beschermen tegen vlekken of krassen.  
  • Zorg ervoor dat er geen scherpe voorwerpen in de buurt liggen, deze kunnen de sexdoll beschadigen.
  • Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor het uitpakken van je sexdoll. Schuif meubilair aan de kant voordat je je sexdoll uitpakt.

Stap 2: Maak de doos open

Gebruik voor het openmaken van de doos een stanleymes. Een sexdoll is verpakt in een sterke kartonnen doos, dikwijls aan de binnenzijde verstevigd met tempex of textiel. Dit beschermt je sexdoll tegen slijtage door de inwerking van vocht en/of extreme temperaturen. Snijd niet te diep, zodat je de sexdoll en accessoires die bovenop liggen niet beschadigt.

Stap 3: Verwijder de accessoires en het hoofd

Zodra je de doos opent, zie je dat het lichaam van de sexdoll in een plastic zak is verpakt. Het hoofd van de sexdoll is apart verpakt, en meestal tussen de bovenbenen geplaatst. Haal allereerst alle accessoires en het hoofd uit de doos en leg deze netjes aan de kant. Laat de beschermhoes nog even om het hoofd zitten.

Stap 4: Haal het lichaam van je sexdoll uit de doos

Houd bij het uitpakken van je sexdoll rekening met het gewicht. Het gewicht van een sexpop gaat al snel over de 20 kilo. Een manier om het tillen gemakkelijker te maken is door de benen van de sexdoll te strekken. Dit biedt meer houvast en stabiliteit. Houd met één de oksels van de sexdoll vast. Met je andere hand ondersteun je de billen. Zorg voor een goede houding en til de sexdoll uit de doos. Leg de sexdoll vervolgens op een schone en zachte ondergrond. Lukt het tillen niet goed? Vraag dan een tweede persoon om hulp. 

Stap 5: Bevestig het hoofd en pruik

Zet de sexpop in een zittende positie om het bevestigen van het hoofd te vergemakkelijken. Verwijder het verpakkingsmateriaal van het hoofd. In het nekgedeelte van elke sexdoll is een schroefgat zichtbaar. Schroef het hoofd van je sexdoll vast aan het lichaam en doe de pruik op. Vervolgens kun je het overige beschermingsmateriaal verwijderen. Gebruik hiervoor geen mes, maar gewoon je vingers.  

Je sexdoll is klaar voor gebruik!

Je bent klaar! Je sexdoll is klaar voor gebruik. We raden je aan om de kartonnen doos niet gelijk weg te gooien. Deze kun je gebruiken om je sexdoll discreet in op te bergen.

Geef een reactie

Service en contact

Snel regelen in je account

Volg je bestelling, betaal je facturen en verander je gegevens

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar.