Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Bezoek onze sexpoppen showroom

Beleef, zie en ervaar of een sexpop iets voor jou is. Of haal je (online) bestelling bij ons af. Dit kan op afspraak bij onze winkel in Zwolle. 

Laat je inspireren in onze showroom

Wil jij onze modellen in het echt komen bekijken? Of heb je behoefte aan advies op maat? Een deel van onze voorraadmodellen is op afspraak te bekijken in onze showroom in Zwolle. Je bent van harte welkom om daar de pop die je in gedachten hebt met je eigen ogen te komen bekijken. In onze showroom krijg je een goede indruk van de mogelijkheden. Bekijk, voel en ervaar zelf! 

Online bestellen, in de winkel afhalen 

Het is mogelijk om je online bestelling af te halen bij onze winkel in Zwolle. Wanneer jouw gewenste product op voorraad is, wordt deze na het bestellen direct apart gelegd. Vervolgens neemt een medewerker van onze winkel contact met je op om een afhaalafspraak in te plannen. In de meeste gevallen kun je je bestelling diezelfde dag al afhalen (indien voorradig). Het voordeel van deze optie is dat je niet thuis hoeft te zijn bij bezorging. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen. 

Bel en bestel, afhalen in Zwolle

Je kunt ons ook bellen om je bestelling door te geven. Dit is alleen mogelijk bij producten die voorradig zijn, het is (nog) niet mogelijk om maatwerk bestellingen telefonisch door te geven. We zorgen ervoor dat je bestelling in de winkel voor je klaargezet wordt. Je kunt je bestelling afhalen op een afgesproken tijdstip. Het is mogelijk om je bestelling achteraf te betalen.

Showroom sexpoppen

Wij vinden het belangrijk dat wanneer je onze showroom bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om je te adviseren. Daarom is onze showroom alleen op afspraak te bezoeken.

2 comments

 1. Hallo, ik vraag me af hoeveel zo’n sexdoll eigenlijk kost? En is er ergens een voorbeeld te zien van een aantal poppen van jullie? En word de doll goed verborgen zodat het een normaal pakketje lijkt?Ik fantaseer al een tijdje over een sexdoll maar ik wil daar niet binnen stappen. Ken teveel mensen in de binnenstad. Wil dit als mijn eigen geheim.

  1. Kim de Vries

   Hoi Sam,

   De sexpop torso’s beginnen bij €395. De meestverkochte levensgrote modellen kosten gemiddeld rond de €700.

   Bijna alle modellen zijn te zien in onze showroom in Zwolle. We maken altijd een afspraak zodat je zeker weet dat jouw privacy gegarandeerd is.

   We verpakken je doll altijd in een bruine doos waarop geen enkele referentie naar de inhoud staat.

   Groetjes,
   Kim

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen