Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Alles wat je moet weten over DutchDoll

Wil je meer weten over de sexpoppen van DutchDoll? In dit artikel lees je alles over de geschiedenis van DutchDoll, welke configuratie-opties er mogelijk zijn en hoe je een originele DutchDoll kunt herkennen.

Geschatte leestijd: 6 minuten

Achtergrond van DutchDoll

Het merk DutchDoll werd in het jaar 2008 opgericht door een Nederlands echtpaar. Sinds haar oprichting is DutchDoll trouw aan haar merkbelofte van ‚Äėbetaalbare kwaliteit‚Äô. Dat betekent dat DutchDoll altijd goedkoper wil zijn dan concurrenten, maar daarbij geen concessies wil doen aan kwaliteit. Het merk DutchDoll was in Nederland en Belgi√ę onmiddellijk een succes.¬†

Weg met keuzestress
Sexpoppen worden steeds populairder en er komen steeds weer nieuwe configuratie-opties bij. Wie op zoek gaat naar een sexpop, krijgt een waslijst aan keuzes voorgeschoteld. Denk aan: welke cupmaat kies ik en wil ik een vaste of uitneembare vagina? Om de keuzestress nog een beetje op te schroeven, word je als klant ook nog eens geconfronteerd met levertijden van 2 maanden of langer. 

DutchDoll vond dat dit anders kan en besloot het over een andere boeg te gooien.  Bij de sexpoppen van DutchDoll valt meteen op dat ze een selecte keuze aan modellen aanbieden. Géén eindeloze configuratie-opties zoals bij WM Doll. Geen geavanceerde technische snufjes zoals bij Ai-tech. Aan de andere kant: de sexpoppen van DutchDoll zijn vervaardigd volgens de hoogste standaarden, met veel aandacht voor de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen. 

Betaalbare kwaliteit  
De meeste A-merk sexpoppen worden aangeboden in een prijscategorie tussen de ‚ā¨1500,- en ‚ā¨2000,-. Bij DutchDoll koop je al een sexpop met een prijskaartje van ‚ā¨1250,- en zelfs lager. Dit betekent niet dat de sexpoppen van DutchDoll niet van een goede kwaliteit zijn, maar wel dat er minder aanpasbaar is aan een gemiddelde sexpop.¬†

DutchDoll koopt haar modellen groot in, waardoor ze haar prijzen laag kan houden. Dit betekent dat de meeste modellen van DutchDoll kant-en-klaar zijn en dus niet op jou afgestemd zijn. Daar is op zich niks mis mee. Zeker wanneer je voor ogen houdt dat alle voorraadmodellen standaard met de meest luxe opties geleverd worden, waaronder een staande voet.  

Configuratie-opties DutchDoll

De voorraad modellen van DutchDoll zijn kant-en-klaar en daarom niet aanpasbaar. Daar staat tegenover dat het wel mogelijk is om een andere pruik en/of oogkleur na te bestellen. Hiermee kun je je een voorraad sexpop een geheel andere uitstraling geven. 

Bij maatwerk sexpoppen en/of nabestellingen kun je kiezen uit een reeks standaard configuratie-opties. 

  • Uiterlijk:¬†Je kunt het uiterlijk van je DutchDoll aanpassen naar wens. Je hebt de keuze uit verschillende pruiken, huidskleuren en oogkleuren.¬†
  • Vagina:¬†Je hebt de keuze uit een vaste (= ingebouwde) vagina of een uitneembare vagina.¬†
  • Voet:¬†Je kunt kiezen uit een standaard of staande voet. Bij een staande voet kan de sexpop rechtop gezet worden.¬†

Bij DutchDoll Yara is er behalve de standaard configuratie-opties ook keuze uit keuze uit verschillende luxere extra’s. 

Siliconen hoofd 
Bij DutchDoll Yara kun je kiezen uit een hoofd van TPE of een hoofd van siliconen.  Een siliconen hoofd kenmerkt zich door een hogere mate van realisme en duurzaamheid. Houd er wel rekening mee dat deze optie aanzienlijk duurder is dan de variant van TPE. 

Ge√Įmplementeerde pruik¬†
Bij DutchDoll Yara kun je kiezen uit twee opties: een vaste pruik of een ge√Įmplementeerde pruik. Bij een losse pruik zit pruik niet vastgelijmd aan het hoofd. Dit maakt het mogelijk om de pruik te vervangen bij slijtage, maar ook te vari√ęren met verschillende type pruiken. Daarentegen is een ge√Įmplementeerde pruik w√©l vastgelijmd aan het hoofd. Het voordeel is dat een ge√Įmplementeerde pruik goed op zijn plek blijft zitten.¬†

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een DutchDoll?   

De levertijd 
Een voorraad DutchDoll is altijd leverbaar binnen 1 à 2 werkdagen. Voor maatwerk en/of nabestellingen van DutchDoll geldt een langere levertijd. Houd hierbij rekening met een levertijd van 2-4 weken. Ons advies is daarom om in de meeste gevallen te kiezen voor een voorraad DutchDoll. Deze kun je vervolgens naar je eigen smaak aanpassen, bijvoorbeeld door middel van een andere oogkleur of pruik. 

De authenticiteit
Koop je online? Let dan goed op of je een originele of imitatie DutchDoll koopt. Op internet worden regelmatig goedkope imitaties van DutchDoll aangeboden. Koop altijd een originele DutchDoll, omdat hiermee de kwaliteit kan worden gegarandeerd. In de volgende paragraaf lees je hoe je een authentieke DutchDoll kunt herkennen. 

Afmetingen van verpakking
Niet alle modellen van DutchDoll passen in iedere auto. Let goed op of de doos waarin het model geleverd wordt in je auto past. Het zou zonde zijn als bij afhalen blijkt dat de doos te groot is om te vervoeren. Een indicatie van de dozen is als volgt: 

t/m 150 cm  138x38x25 cm
t/m 160 cm 143x38x26 cm
t/m 166 cm  153x40x29 cm

Deze dozen passen in nagenoeg alle hatchbacks en stationwagons. Heb je een sedan? Neem dan even contact met ons op voor afhalen.

Hoe herken ik een echte DutchDoll? 

Het is op internet vaak lastig nagaan of het gaat om een originele of imitatie DutchDoll. Wij geven je 3 tips waar je op kunt letten voordat je een bestelling plaatst:

  1. Lage prijzen zijn verleidelijk, maar is de prijs te mooi om waar te zijn? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een imitatie DutchDoll. Om erachter te komen of de prijs van een DutchDoll aannemelijk is, loont het om te kijken op de website van DutchDoll wat de adviesprijs voor een specifiek model is. Raadpleeg de klantenservice van DutchDoll wanneer je twijfelt over de echtheid van een pop. 
  2. Controleer of een webwinkel is aangesloten bij een keurmerk, zoals Thuiswinkel.org of WebwinkelKeur. Let er wel op of de website niet ten onrechte dit keurmerk gebruikt. Doe daarom altijd een dubbelcheck bij de offici√ęle website van het keurmerk. Daarnaast kun je op internetfora kijken of er geklaagd wordt over de verkopende partij.¬†
  3. Wees op je hoede als je een aankoop wilt doen op Marktplaats of platformen zoals Amazon.com en Bol.com. DutchDoll verkoopt hun modellen n√≥√≥it via dit soort websites en platformen, maar altijd via offici√ęle verkooppunten zoals Loveish.nl of Sexpop.nl. Twijfel je of een webwinkel een officieel verkooppunt is van DutchDoll? Neem dan contact op met de klantenservice van DutchDoll.¬†

Krijg je toch ongewild te maken met een namaak DutchDoll? Meld dit dan altijd bij DutchDoll.net. 

Welke accessoires worden gratis meegeleverd?

Elke DutchDoll wordt geleverd met een compleet pakket met accesoires. Wat zit er allemaal in dit pakket? We zetten alle meegeleverde accessoires voor je op een rijtje:

  • Nederlandse handleiding
  • Willekeurige outfit
  • Verzorgingssetje inclusief vaginale douche, handschoenen, handdoek en kam¬†

Smaakt naar meer?

Dit zijn 3 van de populairste modellen van DutchDoll. Geen enkel ander model vliegt zo snel onze showroom uit als dit drietal. 

Annabel, Isabella en Yara
 

 

Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen