Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Alles wat je moet weten over DutchDoll

Ben je gecharmeerd van de DutchDoll sekspoppen en wil je hier alles over weten? In dit artikel leggen we je alles over de voor- en nadelen en de aandachtspunten uit.

Geschatte leestijd: 6 minuten

Inhoud van dit artikel:

Over DutchDoll

Zoals de naam DutchDoll al doet vermoeden, is dit een sekspoppenmerk uit Nederland. DutchDoll staat al sinds 2017 voor betaalbare kwaliteit. Qua prijs en kwaliteit zijn de modellen vergelijkbaar met het merk Firedoll, maar bij DutchDoll zijn de modellen standaard voorzien van luxe functies zoals een EVO+ skelet en gelborsten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat DutchDoll in korte tijd het bestverkochte merk werd in diverse landen.

De beste kwaliteit en duurzaamheid voor een aantrekkelijke prijs, dat is waar DutchDoll voor staat. Bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie DutchDolls, die in augustus 2023 op de markt is gekomen, is goed gekeken naar de wensen en behoeften van Europese gebruikers. Zo zijn alle modellen standaard uitgerust met een EVO+ skelet met verbeterde gewrichten. Hierdoor zijn de bewegingen van DutchDoll sekspoppen zo flexibel en soepel dat ze nauwelijks van een echt mens te onderscheiden zijn.

Populaire opties standaard inbegrepen

Voor de meest realistische ervaring, wil je dat alles tot in de kleinste details klopt. In veel gevallen bereik je dit door een flinke lijst aan opties aan te vinken. Opties als gelborsten, staande voet en een hand skelet kunnen dan niet ontbreken. Veel leveranciers bieden deze opties tegen meerprijs aan. Dat heeft niet alleen een negatief effect op de prijs, maar ook op de levertijd. Die loopt bij veel merken al snel op tot 9 weken.

Omdat de meeste klanten deze opties willen hebben, en de pop zo snel mogelijk in huis willen hebben, heeft DutchDoll deze keuze al voor de klant gemaakt. Alle modellen worden daarom standaard al uitgerust met de meeste luxe opties.

Benieuwd naar de premium opties die bij elke DutchDoll standaard inbegrepen zijn?

Elke DutchDoll heeft een extra zachte en realistische huid (TPE v3.0). Door de samenstelling van dit nieuwe type huid voelt ze nog meer aan als een echte vrouw.

Het premium EVO+ skelet van DutchDoll heeft van extra- en verbeterde gewrichten. Hierdoor zijn bewegingen veel soepeler dan vergelijkbare modellen en kan ze bijna elke menselijke houding aannemen.

De handen van een DutchDoll sekspop zijn voorzien van een zeer geavanceerd skelet in de handen. Hiermee kan ze vergelijkbaar bewegen als een echte mensenhand en zelfs lichte objecten vasthouden.

De borsten van een DutchDoll zijn gevuld met een TPE gel. Hierdoor voelen ze zeer realistisch aan.

Elke DutchDoll heeft standaard een premium staande voet. Hierdoor kan de DutchDoll sekspop rechtop gezet worden.

Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs

Terwijl de meeste A-merk sekspoppen worden aangeboden in een prijsklasse tussen € 1.500 en € 2.000, kun je een DutchDoll sekspop kopen voor minder dan € 1.000. Het mooie is dat de kwaliteit van DutchDoll minstens zo goed is als die van de concurrerende merken. Het grote verschil is dat DutchDolls minder aanpasbaar en minder uniek zijn. 

Een groot voordeel is dat de meeste modellen van DutchDoll direct uit voorraad worden geleverd. Als je een DutchDoll bestelt, wordt deze vrijwel direct vanuit het magazijn in Nederland verzonden. In de meeste gevallen heb je je nieuwe sekspop de volgende dag al in huis. 

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een DutchDoll?

Echtheidscertificaat
Koop je een DutchDoll online? Let dan altijd goed op of je een originele of imitatie DutchDoll koopt. Er worden regelmatig goedkope imitatiemodellen van DutchDoll aangeboden. Dit is niet alleen strafbaar, je haalt hiermee ook een product in huis waarvan de kwaliteit en duurzaamheid niet gegarandeerd kunnen worden. Koop dus altijd een originele DutchDoll inclusief een geldig echtheidscertificaat. Verderop in dit artikel lees je je hoe je een originele DutchDoll kunt herkennen.

De levertijd
Koop je een DutchDoll voorraadmodel? Dan wordt deze in de meeste gevallen binnen 1 à 2 werkdagen discreet bij je thuisbezorgd. Als een model tijdelijk niet in voorraad is, dan geldt een langere levertijd. Hierbij moet je rekening houden met een levertijd van 6 tot 9 weken.

Afmetingen van verpakking
De modellen van DutchDoll zijn verpakt in zo klein mogelijke dozen. Door de lengte van de pop zijn deze nog steeds relatief groot. De afmetingen van de dozen zijn ongeveer als volgt:

Torso

Model t/m 160 cm

Model t/m 166 cm

90x40x28 cm

145x36x28 cm

155x36x28 cm

Hoewel de dozen groot lijken, passen ze in bijna elke auto. Wil je jouw pop afhalen en ben je benieuwd of het in je auto past? Neem dan even contact met ons op voordat je komt afhalen.

Hoe herken ik een echte DutchDoll? 

Als je op internet aan het zoeken bent naar een DutchDoll dan is het vaak lastig om te zien of het gaat om een originele of imitatie DutchDoll. We geven je 3 tips waar je op moet letten voordat je een bestelling plaatst:

 1. Lage prijzen en aanbiedingen zijn erg verleidelijk, maar in veel gevallen ook te mooi om waar te zijn. Als je een prijs tegenkomt die veel lager is dan bij andere aanbieders dan is de kans groot dat je te maken hebt met een imitatie model. Om erachter te komen of de prijs van een DutchDoll realistisch is, kijk dan op de website van DutchDoll wat de adviesprijs voor het specifieke model is. Als je twijfelt over de echtheid van een pop, neem dan contact op met de klantenservice van DutchDoll.
 2. Controleer of een webshop een keurmerk heeft en is aangesloten bij een organisatie als Thuiswinkel.org of WebwinkelKeur. Let er ook op dat de website een keurmerk niet ten onrechte gebruikt, doe daarom altijd een dubbelcheck bij de officiële website van het keurmerk. Ook het lezen van klantreviews geeft een goed beeld over de betrouwbaarheid van een webshop.
 3. Wees voorzichtig bij het kopen van een sekspop via tweedehands websites of platforms. DutchDoll verkoopt hun modellen nóóit via dit soort websites en platformen, maar altijd via officiële verkooppunten. Twijfel je of een webwinkel een officieel verkooppunt is van DutchDoll? Neem dan contact op met de klantenservice van DutchDoll.

Heb je toch de pech gehad door een imitatie DutchDoll te kopen? Doe hiervan dan altijd rechtstreeks een melding bij DutchDoll.nl.

Welke accessoires worden gratis meegeleverd?

Elke originele DutchDoll wordt geleverd inclusief een compleet pakket met de volgende accessoires:

 • Nederlandse handleiding + Echtheidscertificaat
 • Willekeurige outfit
 • Verzorgingssetje bestaande uit: vaginale douche, handschoenen, handdoek en kam 

Benieuwd naar de meest populaire DutchDolls?

We begrijpen dat je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden bent van alles wat DutchDoll je te bieden heeft. Als afsluiter hebben we hieronder de top 3 DutchDolls voor je neergezet. Bekijk deze prachtige dames maar eens goed, het beeld zegt meer dan duizend woorden.

 • DutchDoll | 158 cm

  Oorspronkelijke prijs was: € 1.095,00.Huidige prijs is: € 785,00.
  Op voorraad
 • DutchDoll | 159 cm

  Oorspronkelijke prijs was: € 1.050,00.Huidige prijs is: € 810,00.
  Op voorraad
 • DutchDoll | 167 cm

  Oorspronkelijke prijs was: € 1.095,00.Huidige prijs is: € 825,00.
  Op voorraad

Veelgestelde vragen over DutchDoll

Als een premium optie wordt vermeld in de extra informatie, dan betekent het dat het model standaard is uitgerust met die optie.  

Hoewel DutchDoll een Nederlands bedrijf is, worden de producten (grotendeels) in China gemaakt. Alle ontwerpen zijn wel Nederlands en ze worden gemaakt naar Nederlandse kwaliteitsnormen. 

RF doll is ons budgetmerk. Deze modellen zijn prima geschikt als instapmodel of voor mensen met een beperkt budget. Ze zijn qua kwaliteit en realisme echter in niets te vergelijken met DutchDoll. De beweeglijkheid van het skelet, de zachtheid van het TPE en het afwerkingsniveau van DutchDoll is van een veel hoger niveau dan bij de budgetmodellen. 

Geef een reactie

Service en contact

Snel regelen in je account

Volg je bestelling, betaal je facturen en verander je gegevens

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag. Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar.