Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

Waarom we geen kleine sexdolls verkopen

Een zeer kleine sexdoll is dankzij het compacte formaat praktisch en handzaam. Wij krijgen regelmatig de vraag waarom wij geen kleinere sexdolls verkopen. In deze blog vertellen we je daar meer over.

Het voordeel van een kleine sexdoll 

Een voordeel van een kleine(re) sexdoll is de geringe omvang. Het gewicht van de gemiddelde sexdoll schommelt tussen de 25 en 50 kilo. Doorgaans danken de zwaardere modellen hun gewicht aan de lichaamslengte en cupmaat. Een kleine(re) sexpop is een stuk lichter en hierdoor gemakkelijker te hanteren.  Zo ruim je een kleine sexpop eenvoudig op en hoef je voor nieuwsgierige huisgenoten niet (meer) te vrezen. Toch hebben we zo onze redenen om geen zeer kleine sekspoppen te verkopen.

Waarom je beter geen kleine sexdoll koopt 

De mate van realisme kan per merk en model verschillen, maar de meeste kleine sexdolls zijn minder realistisch. De meeste klanten zijn sterk visueel ingesteld en op zoek naar een levensechte ervaring. Sexdolls van een kleiner formaat zien er in het algemeen minder realistisch uit, doordat je zelf in verhouding erg groot lijkt. Bovendien is het lichaam vaak uit verhouding, doordat de borsten en billen van de sexdoll erg groot zijn in vergelijking met de rest van het lichaam.

Waarom wíj geen kleine sexdolls verkopen 

Heel simpel: we staan er niet achter.¬†Op diverse buitenlandse websites worden zeer kleine sexdolls gekocht, ook wel ‚Äėchild dolls‚Äô genaamd. Deze sexdolls hebben het formaat van een peuter of baby. Hoewel deze poppen in Nederland (nog) niet verboden zijn, zijn wij van mening dat dit kan bijdragen aan het normaliseren van pedofilie. Wij staan hier niet achter en verkopen daarom alleen sexdolls met een volwassen uiterlijk.

Sexdoll torso als handzaam alternatief

Ben je op zoek naar een compacte sexdoll met een volwassen uiterlijk? Dan is een sexdoll torso wellicht iets voor jou. Een sexpop torso heeft een volwassen uiterlijk, maar heeft geen armen en benen. Hierdoor is een sexpop torso minder zwaar dan een gemiddelde sexpop. Oftewel: een compacte en handzame sexpop, maar wél realistisch en levensecht. 

Sexdoll torso's

Compacte sexdolls met een realistisch en levensecht uiterlijk.
Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen