Winkelmand

Klanten beoordelen ons met een 9.6

Laagste prijsgarantie op alle A-merken

Bezoek onze showroom in Zwolle

5 redenen waarom een realdoll zo realistisch is

Een realdoll heeft een extreem realistisch uiterlijk. Hoe komt het dat een realdoll er zo levensecht uitziet? In deze blog lees je er meer over.

Hét voordeel van een real doll

Sexpoppen bestaan er in verschillende soorten en maten. De meest bekende zijn de real doll en opblaaspop. De real doll is momenteel de meest verkochte sexpop in Nederland en België. Qua vormgeving is een real doll veel realistischer dan een opblaaspop. Dit maakt een real doll uniek en perfect voor wie op zoek is naar een levensechte seksuele ervaring. 

Een real doll is een stuk duurder in de aanschaf dan een opblaaspop. Het is daarom verleidelijk om ‘even snel’ een goedkope opblaaspop te kopen. Hoe verleidelijk dit ook is, een opblaaspop komt qua realisme zeker niet in de buurt van een realdoll. Een real doll is ‘net echt’. Wil je weten wat een real doll zo realistisch maakt? Lees dan snel verder!

1. Een real doll heeft een extreem realistische huid

De buitenkant van een real doll is gemaakt van hoogwaardig TPE, thermoplastisch elastomeer. Dankzij het gebruik van TPE ziet een real doll er extreem realistisch uit. Daarnaast voelt een real doll zeer comfortabel aan dankzij de fluweelzachte en soepele structuur. Bovendien neemt een real doll gemakkelijk de eigen lichaamswarmte aan, wat zorgt voor een extra aangename ervaring. Door deze eigenschappen zijn real dolls geschikt om mee te masturberen, maar ook om mee te knuffelen.

2. Een real doll heeft levensechte gelaatstrekken

Bij een real doll zit de schoonheid in de subtiele details. Met hun perfect egale huid, schitterende vrouwelijke rondingen en onvoorstelbare lange wimpers, hebben real dolls bijna een engelachtig voorkomen. Bij de afwerking van het gezicht is rekening gehouden met de allerkleinste gezichtsdetails. Real dolls hebben extreem realistische gelaatstrekken, waardoor ze zeer geschikt zijn als fotomodel of als kunstobject.

3. Een real doll heeft een volwassen postuur

Een real doll heeft dezelfde lichaamsverhoudingen als een mens van vlees en bloed. Een real doll is levensgroot en heeft een ‘volwassen’ postuur. Real dolls zijn verkrijgbaar in verschillende lichaamslengtes, variërend van 140 cm tot 180 cm. De meeste real dolls hebben een vrouwelijk zandloperfiguur met grote borsten en billen, en een realistische verhouding van schouder/heup. Hierdoor hebben real dolls een prachtig natuurlijk silhouet.

4. Een real doll heeft een levensechte vagina 

Een real doll is voorzien van een levensecht lijkende vagina. De vagina voelt strak, soepel en zacht aan, wat de penis optimaal stimuleert tijdens de penetratie. Het materiaal rekt en beweegt gemakkelijk mee tijdens de penetratie. Tegelijkertijd zorgt het zachte, soepele materiaal voor optimaal comfort. Gebruik voor een nóg natuurlijker effect glijmiddel op waterbasis. Hierdoor geniet je van een moeiteloze penetratie, optimaal comfort én bescherm je je sexdoll tegen slijtage.

5. Een real doll kan in elke positie zitten, staan en liggen

Een real doll heeft een robuust inwendig, metalen skelet. Dit skelet biedt de real doll extra stevigheid, wat zorgt voor een extra realistische ervaring. Als een real doll geen skelet zou hebben, zou deze zo in elkaar zakken en vormloos zijn. Dankzij het inwendige geraamte heeft een real doll verstelbare gewrichten, wat betekent dat een real doll in elke gewenste positie gezet kan worden.

Bezoek onze showroom

Ben je nieuwsgierig hoe realistisch onze real dolls in het echt zijn en wil je onze modellen komen bekijken? Dat kan nu in onze nieuwe showroom in Zwolle!
Geef een reactie
Bezoek onze showroom

Bekijk onze modellen in het echt

Echtheidscertificaat

Op alle modellen van WM doll

Snelle levertijd

Levering binnen 1-2 werkdagen

100% Veilig betalen

iDeal / Klarna / Termijnen